sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Shoppailuja!

Kävimme eilen äitini kanssa Jumbossa shoppailemassa. Mukavaa kun ei tarvinnut mennä yksin. Tosin Jumbossa ei ainakaan olisi tarvinnut olla yksin, sen verran väkeä riitti. Kulutushysteriaa ja muuta mukavaa. Onneksi pääsen pois. 

Vähän tuli kuitenkin kulutettua myös itse. Kävin ostamassa Stockalta sen teidän ihanien suositteleman Lorealin Silver-shampoon, jos se vaikka pelastaisi hieman mun tukkaa. Olipa vielä alennuksessakin..Sitten ostin myös isälleni joululahjan, jonka vienkin hänelle jo tänään. Meillä on joulu nyt vähän ajoissa kaikin puolin. 

 Lisäksi aiemmin viikolla ostin ananakselta tuoksuvan kynsinauhaöljyn. Ihana!


Sitten ihana äiti osti mulle H&M:ltä tunikan. Ei nimittäin hirveästi nappaa istua lentokoneessa 9 tuntia farkuissa ja sitten olla vielä niissä perilläkin siellä helteessä. Niinpä laitankin päälleni uuden tunikan ja sen kanssa ihan vain legginssit. Ei ehkä maailman tyylikkäin matkustusasu, mutta tällä kertaa mukavuus kiilaa edelle. Lisäksi voin käyttää tuota tunikaa hyvin myös perillä, jos sattuu vaikka olkapäät palamaan, niin saapa ne kätevästi piiloon. 

 Näyttääpäs se isolta.. :)

Siinä olivatkin oikeastaan tämän vuoden shoppailut, ehkä jotain sitten taas alennusmyynneistä! :)

4 kommenttia:

 1. Tunika näyttää just kivan rennolta matkustamiseen. Pitkällä lennolla ei ole kovin hauskaa jos farkut ahdistavat. Ja tosiaan Jumbossa oli viime sunnuntaina myös ihan tajuttomasti porukkaa..

  VastaaPoista
 2. Reetta: Näinpä mäkin sen vähän järkeilin :) Ihmiset kyllä sekoavat aina näin ennen joulua ja eilen vielä kun oli huono ilmakin ulkona, niin se vaan lisäsi sitä väkimäärää :D

  VastaaPoista
 3. Oi leggingsit on maailman paras keksintö lentomatkustamiseen! Yhtä mukavat, mutta paljon tyylikkäämmät kuin verkkarit. :)

  VastaaPoista
 4. Kersti: Näinpä juuri! :) Ja ne on helppo käydä ottamassa vaikka vessassa pois, sillä perillä voi olla aikamoinen helle :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)