sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Mekko mekon tilalle.

Minulla oli viime viikon pikkujouluissa päällä Onlyn kiva mekko, joka oli siis aivan uusi. Ensimmäistä kertaa käytössä. No se oli sitten myös hetkellisesti viimeinen kerta, sillä mekko repesi juhlatohinoissa. Vähän nauratti kyllä kun lähdin juhlista mekko revenneenä ja vieraan miehen matkaan :D Aina ei voi mennä ihan putkeen!

 Tämmöisiä kortteja on kiva saada! :)


Täytyi sitten käydä hommaamassa uusi mekko. Itse asiassa ensi kävin ostamassa H&M:ltä yhden kivan mekon, mutta kokeillessani sitä sitten kotona, ei se kuitenkaan istunut niin hyvin kuin toivoin. Seuraavana päivänä sitten uusi shoppailukierros kohteena Vila, josta löytyikin alla näkyvä mekko. Olen ihan ihastunut Vilan vaatteisiin! 


Punainen pikkujoulumekko! Istuu hyvin, mutta on silti mukava päällä eli jaksaa hyvin bilettää! Ajattelin ottaa tämän mekon myös etelään mukaan eli sopii myös moneen tilanteeseen. Kivaa pukeutua välillä johonkin muuhunkin kuin mustaan! 

Mitäs te tykkäätte? Mekko sai muuten eilen kovasti kehuja miehiltä, vaikkakin vaan kavereilta ;)

6 kommenttia:

 1. Mekko on aivan ihana, ja sopii sulle myös tosi hyvin!! Ja kiitos vielä tosi kivoista juhlista!! :)

  VastaaPoista
 2. Anna: Voi kiitos ihana, kiva kuulla! :) Ja kiitos itsellenne kun pääsitte mukaan :)

  VastaaPoista
 3. Pirteän värinen mekko ja juuri passeli pikkujouluihin :) Oli varmasti kivat bileet teillä eilen? Harmi kun en päässyt paikalle, kun oli ne toiset juhlat :( Mutta pianhan me nähdään niin saat kertoa sitten lisää!

  VastaaPoista
 4. Hanna: Juuri näin! :) Oli juu tosi kivat bileet ja ihmiset näyttivät viihtyvän hyvin, se on pääasia! :P Kohta joo nähdään, saadaan sitten vaihtaa kuulumisia lisää!

  VastaaPoista
 5. Upea! Kyllä kelpaa tuollaisella tanssahdella. =)

  Katsoin joskus ohjelmaa, jossa näytettiin miehille valokuvia naisista. Kaikki joilla oli punaista päällä, näyttivät miesten silmään paremmilta. Sen jälkeen olen mielelläni pistänyt päälleni kirkkaanpunaista. =D

  VastaaPoista
 6. RagDoll: Kiitos! Tuo on juurikin sellainen kunnon tanssimekko :) Eli tästä lähtien sitten vain punaista päälle :) Ehkä se punainen väri erottuu miesten silmiin paremmin :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)