sunnuntai 27. marraskuuta 2011

...tuoksuu joululta...

Pikkujouluissamme kävi tosiaan myös joulupukki. Tarkoituksena siis oli, että jokainen osti kymmenen euron arvoisen lahjan ja paketoi sen nimettömänä. Tosi kivoja lahjoja ihmiset olivatkin ostaneet eikä kukaan ollut ostanut mitään muka hauskaa pilailulahjaa. Itse ostin Iittalan Kivi-tuikun. 


Sainkin pikkujoulupukilta sitten  Maison Bellen Christmas Clean-pesuainetta ja tonttukuvioisen siivousrätin. Aivan ihana lahja ja ennen kaikkea just niin mulle tehty! Pääsin jo heti eilen kokeilemaan noita kun pitkän siivoustauon jälkeen pidin kunnon siivouspäivän. Koti tuoksui illalla ihanan raikkaalta ja vähän siltä kuin joku olisi keitellyt glögiä keittiössä :) Näillä on kyllä hyvä tehdä joulusiivous!

5 kommenttia:

 1. En edes tiennyt että tollasta on olemassa! Tulis varmaan siivoiltua ahkerammin jos ois tollasta innoittamassa :)

  VastaaPoista
 2. Hanna: Joo toi Maison Bellen sarja on ihan mun lemppari! :) Meillä on myös ko. sarjan Kitchen-pesuaine :) Noissa ihana, raikas tuoksu joka ei oo kuitenkaan mitenkään liian voimakas. Kannattaa kokeilla! :)

  VastaaPoista
 3. Aika superihana ja erilainen lahjaidea. :) Just tuollainen käytännöllisyys on parasta! Vieläpä sellainen käytännöllinen juttu, joka on hiukan luksuksempi, jonka vuoksi sitä ei itse tulisi välttämättä ostettua. :)

  VastaaPoista
 4. Marika: Sinäpä sen sanoit, juurikin noin! :)Tuollainen lahja ei jää ainakaan turhaan nurkkiin pyörimään :)

  VastaaPoista
 5. Ai kuinka ihana pikkujoululahjaidea :) Olisin itse ottanut myös mieluusti Kivi-tuikun. Meillä ei ole tiedossa tälle joululle yhtiäkään lahjallisia pikkujouluja, vähän harmi.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)