maanantai 14. marraskuuta 2011

Raidallisissa lakanoissa.

Raidallisissa lakanoissa nukutti viime yönä hyvin. Oli vähän kesäinen fiilis, kun on sinistä ja valkoista. Tulee ehkä mieleen Kreikka. Sinne haluaisin niin kovasti taas!


Ostin nuo raidalliset lakanat niin ikään H&:M:ltä, alesta kun sai ;) Meillä on tosiaan käytössä parivuode sekä tuplaleveä peitto ja harvoin tulee ostettua uusia pussilakanoita, sillä niistä saa normaalihintaisina pulittaa aikas paljon. Vaikka toisaalta, kyllähän kaksi erillistäkin settiä maksaa, mutta nämä ovat näitä mielikuvajuttuja :)


Olen usein bongaillut kauniita pussilakanasettejä HobbyHallin kuvastosta. Lisäksi tykkään siitä, että niihin on selkeästi merkattu erikseen mitä saa tuplaleveänä ja mitä ei. Tässä muutama lempparini: 

 
Kollaasin kuvat lainattu

6 kommenttia:

 1. Reunimmaiset raitaiset on erityisen kauniit! Mainitsit muuten, että sulla on H&M:lle ollut jotain alekuponkeja, saako niitä vanhat asiakkaat vai? En ole koskaan tilannut sieltä mitään, mutta ne H&M:n pellavapussilakana houkuttavat edelleen. Ovat vaan niin kalliit, etten millään malta ilman jonkinlaista alea.. :D Onko siellä satunnaisesti jotain samantyyppisiä tarjouksia uusille asiakkaille kuin Elloksella, jota voisin kyttäillä? :)

  VastaaPoista
 2. Marika: En tiedä millä perusteella ne niitä oikein jakelee, mutta aika yleisessä tiedossahan ne koodit ovat. Kannattaa vaikka tilata se niiden uutiskirje sähköpostiin, sen välityksellä niitä tulee sekä sitten seurata tätä sivustoa: http://www.alennuskoodi.fi/hm/ tonne päivyttyy aina ne uusimmat koodit :)

  VastaaPoista
 3. oi oi oi! samoja huolisin meidänkin petiin (: ruudut raidat ja tommoset on niin kivoja!

  VastaaPoista
 4. Raidalliset lakanat ovat täällä vieneet tilan muunlaisilta lakanoilta :D Tykkään myös tuosta suosikistasi ruutukuosilla.

  VastaaPoista
 5. Oi, miten kauniit tuo vasemman puolimmainen pussilakana! Tahtoo! :D Meilläkin on tuplapussilakana ja itsekin ajattelen ihan samalla tavalla, että kalliimpaa ostaa yks semmonen ku kaks normaalipussilakanaa -vaikkei näin useinkaan ole ;D Puhtaissa ja raikkaissa pussilakanoissa on aina niin ihana nukkua. :)

  VastaaPoista
 6. Minna: Totta! Paljon kivempia kuin vaan yksiväriset pussilakanat! Ne on freesejä! :)

  Minnka. K: Se on kieltämättä ihana! :) Ruutukuosia meiltä ei vielä löytyisikään... ;)

  Mabn: Nekin on joo kivat, jotenkin ehkä vähän talviset eikä missään nimessä huonolla tapaa. Heh, kiva kuulla etten ole ainoa joka ajattelee noin hölmösti :P

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)