lauantai 12. marraskuuta 2011

No vähän blingiä!

Etenkin pikkujouluissa tykkään siitä, että on vähän blingiä! Jouluna voi sitten ehkä olla punaista ja vihreää, mutta pikkujouluina esimerkiksi mustaa on kiva maustaa vähän blingillä. Siksi olinkin innoissani kun bongasin alunperin Reetan blogista H&M:n mustat tabletit bling bling strasseilla. Ihan täydelliset meidän valkoiselle ruokapöydälle!


Olinkin jo tilaamassa meille noita tabletteja kunnes huomasin, että niitä myytiin myös kaitaliinana. Aivan täydellinen meidän joulujuhliin! Olemme siis ajatelleet tehdä ruokapöydästä ikään kuin buffet-pöydän. Tuo liina sopii siihen tarkoitukseen loistavasti! Tykkään!


Bling blingistä tuli mieleeni, että meillä on parin viikon päästä työpaikan pik anteeksi siis biccujoulut niin kuin kutsussa luki. Ollaan kaikki ihan täpinöissämme niistä, tosin ei tiedetä niistä vielä paljonkaan. Yllätyksiä siis luvassa! Biccujoulut kestävät kuitenkin noin kaksitoista tuntia että kovasti pitäisi jaksaa juhlia! ;)

3 kommenttia:

 1. On kyllä kiva bling bling -kaitaliina! :)

  VastaaPoista
 2. Nätti! Usein erityisesti hääkattauksissa näkee, miten tekojalokiviä on heitelty kaitaliinojen päälle, enkä itse sellaisesta välitä. Tämä on paljon koherentimpi ja siistimpi ratkaisu. Ja lisäksi musta toimii aina. :)

  VastaaPoista
 3. Mabn: Kiitti, kiva kuulla että säkin tykkäät! :)

  Varpunen: Kiitos! :) Totta muuten! Mä en edes muistanut niitä tekojalokiviä. :D Musta kyllä toimii aina! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)