lauantai 5. marraskuuta 2011

Netti ihanuuksia pullollaan!

Minun piti opiskella eilinen ilta töiden jälkeen - 15 sivun essee odottelee kovasti kirjoittajaansa! Onneksi aihe on sellainen, että kunhan saan siitä oikeasta flowsta kiinni, niin sitten sitä tekstiä pitäisi tulla vaan...

Aloittaminen on aina tuskaa, sen tietää kaikki. Olin eilen vielä ihan överiväsynyt ja keskittyminenkin oli tainnut karata naapuriin. Niinpä eksyin nettikauppoihin! Hihiii! Tosin sitä ennen piti lähettää poikaystävälle viesti, että onhan kaikki laskut maksettu. Ihan noin varmuuden vuoksi vain. Toisin kuin äiti siellä luulee, niin ensin työ ja sitten huvi - en todellakaan shoppailisi jos kaikki laskut eivät olisi maksettu. 

Löysin tieni sitten Booztin sivuille, joilla en ole aiemmin käynytkään. Kyseessä on siis ihan suomenkielinen sivusto (alkuperästä en ole varma) ja he myyvät eri tuotemerkkejä, esim. Vero Modaa ja Vilaa. Vähän niin kuin Nelly. Ja tämähän ei sitten ole maksettu mainos, valitettavasti kun en tee kenenkään kanssa yhteistyötä. Ihan vain ystäviäni varten tässä kirjoitellaan! :)


Yllä oleviin ihastuin. Ihania vaatteita pikkujouluihin, bileisiin, etelään, mihin vain! Ehkä saatoin tilatakin jotain..osaatteko arvata, että mitä?


Mutta nyt ihan piakkoin hyppään junaan ja ajelen sillä Tamperesteriin! Se on Moro!  

Kuvat lainattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)