maanantai 21. marraskuuta 2011

Liikuttu on.

Tässäpä viime viikon liikuntoja näin kätevästi esitettynä. Viime viikolla ehdin vihdoin liikkumaan liian pitkäksi venyneen tauon jällkeen. Sen sairauden vielä hyväksyn syyksi, mutta en kiirettä. Pikkuhiljaa koulutyöt kuitenkin loppuvat tältä vuodelta...

Minulla oli tosiaan pitkä tauko spinningistä ja voi kuinka kaipasinkaan sitä! Se tunnin jälkeinen olo on jotain niin mahtavaa! Lisäksi olen kasvanut lähes kiinni tuohon Suunnon sykevyöhöni, ihana kamu!  
Maanantai: 

Maantaina kävin puolentunnin spinningissä, joka poltti rasvaa. Lisäksi tein kuntosaliharjoittelua noin 20 min. Treeni oli ylläpitää eli rasvaa paloi. 

Keskiviikko: 
Keskiviikkon kävin niin ikään rasvanpolttospinningissä, tosin tällä kertaa se kesti tunnin. Lisäksi tein hieman kuntosaliharjoittelua. Joku tässä taulukossa on mennyt kyllä pieleen, sillä treenasin kevyt-alueella enkä helpolla. 

Lauantai:
Lauantaina tein sitten tunnin kuntosalitreenin, jossa myöskin paloi rasvaa. Aluksi lämmittelin 20 min crossaillen, jonka jälkeen juoksin vielä 10 min. Juoksu näkyy oranssilla ja punaisella, ylläri. Treeni oli minulle kyllä suht raskas muutenkin. 
Sunnuntai: 
Sunnuntaiaamuna kävimme äidin kanssa tunnin intervallispinningissä, joka harjoittaa siis kestävyyttä eikä oikeastaan polta rasvaa. Onneksi olin tajunnut syödä oikeanlaisen aamiaisen ennen tuota suoritusta, niin jaksoin hyvin. Hiki kyllä tuli! Huomasin myös, etten ollut palautunut lähes lainkaan lauantain treenistä, joten jalat kaipasivat kunnon lämmittelyn! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)