keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Lätkässä!

Eilen oltiin katsomassa ensimmäistä kertaa tällä kaudella lätkää Areenalla. Pelinä oli tietysti Tappara-Jokerit. Meillä kun sattuneesta syystä kannatetaan Tapparaa. Ja jalkapallon puolelta sitten tasapuolisuuden vuoksi HJK:ta, tosin eihän Tampereella ole edes enää joukkuetta, hahaa :) Itse en muutenkaan ole niin lätkäihmisiä, tykkään niin paljon enemmän futiksesta, mutta kyllähän tuota aina silloin tällöin katselee. Ja olihan se kiva tehdä välillä tiistai-iltana muutakin kuin kököttää kotona koulujuttujen parissa.

 Toi on kyllä hieno! Lisää!
Joku

Meillä oli matsissa myös kamera mukana. Poikaystävä vähän kuvaili. Ja niin miten siinä matsissa sitten kävi? No turpaanhan sieltä tuli - Tapparalle siis. Aika lujaakin, nimittäin ne hävisivät 6-1. Hämäläistä hitautta oli vähän ensimmäisissä erissä. 

 Kriisipalaveri!

Ehkä ensi vuoden puolella voisi käydä taas Hakametsässä yhdessä matsissa, siellä on jotenkin parempi tunnelma aina :) 

5 kommenttia:

 1. oikeeta joukkuetta kannatatte ;) eikä aina voi voitta... ;) (puolustelua ehkä... mutta anti olla! :D)

  VastaaPoista
 2. Hauskaa! Tosin harmillista teille että Tappara hävisi, mutta luvut sattuivat ainakin olemaan samat kuin Suomen ja Ruotsin välillä keväällä: se kuuluisa 6-1 ;)

  VastaaPoista
 3. Minna: Hih, joo tietty! Ei vieraissa voi ainakaan aina voittaa, mutta kotimatseissa se häviö olis sitten jo nolompi :P

  Hanna: Ai sä muistat vielä oikein luvutkin :) Mä en olis muistanut, heh :D

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään enemmän lätkästä. Mun mielestä futis on todella tylsää :D

  VastaaPoista
 5. Reetta: :) Aika monet taitaa olla tota mieltä. Onhan se kieltämättä hidastempoisempaa! Ja toisaalta Suomi taitaa olla muutenkin enemmän lätkämaa..

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)