keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Kuukauden päästä.

Ei vaan voi käsittää, ei sitten mitenkään päin! Että minulla on kuukauden päästä tähän aikaan loma! Että me ollaan kuukauden päästä tähän aikaan lentokentällä! Että kuukauden päästä tähän aikaan puristan sormet jännittyneinä passiani ja lentolippua. Sanon ehkä poikaystävälle, että nyt jännittää! Että pidä musta hyvää huolta. Että nyt meillä on kahden viikon loma yhdessä. Saadaan vaan olla. Samalla ehkä kertaan mielessäni, että kaikki tarpeellinen on mukana. Malaria-lääkkeet, aurinkorasva ja kamera! Niin ja ne bikinit. Ehkä olen pakannut muutamankin parin niitä. Ehkä lähetän vielä muutamalle läheiselle viestin, että pärjäilkää - me mennään nyt!
Ehkä otetaan pari kuvaa lentokentällä, onnellinen hymy kasvoilla. Haetaan vähän karkkia tax-freestä, pitää olla jotain hyvää mukana. Lopulta suljen puhelimeni ajatellen, että noin reilun kahdeksan tunnin päästä avaan sen jälleen. Silloin olemme perillä. Lämpimässä. Afrikassa.


Kuva lainattu.  

6 kommenttia:

 1. Kuinka ihanaa tietää että on tollanen rentouttava loma edessä! Teillä tulee varmasti olemaan mahtava reissu ja kaikenlisäksi vielä kiinnostava, kun pääsee vähän perus-Kanariaa eksoottisimpiin maisemiin :) Mäkin haluun!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin ihanalta! Tosin mä en millään olisi jouluaattoa pois Suomesta joten sillain en ole kateellinen :D Tosin voisin hypätä koneeseen jo joulupäivänä ;)

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavaa!! Oon onnellinen sun puolesta! Itsekin toki haluaisin jonnekin ;)

  VastaaPoista
 4. Hanna: No niinpä! Tosin nyt alkaa olla sellainen odotus jo päällä ettei jaksa keskitttyä yhtää mihinkään. Joo perus-Kanaria on kyl jo niin nähty, että nyt on hyvä laajentaa reviriä :)

  Reetta: Joo, uskon että monella voi olla "kynnyksenä" tuo ettei halua olla joulua pois Suomesta :) Mulla olis muutenkin ollut tänä jouluna erilainen tilanne esim. viime jouluun verrattuna, niin eipä haittaa olla poissa :)

  Cherry: Kiitos ihana sinulle! :) Otat sitten vaan äkkiä äkkilähdön ja karkaat lämpimään ;)

  VastaaPoista
 5. Äääk! Kaikkialta saa lukea ihania matkakertomuksia, tai sitten reissujen odotusta. Minäkin haluan!! =D Kateuden puuska iskeepi.

  Olin suunnitellut reissua jouluksi, mutta se suunnitelma meni ihan pipariksi, kun päädyin vaihtamaan työpaikkaa. Ehkä ensi vuonna sitten. =)

  VastaaPoista
 6. RagDoll: Harmi kuulla että reissu peruuntui! :/ Mekin saatiin kyllä jännittää aika viime metreille, tosin vetosin aina että toi matka on mun lahja eli pakko käyttää, niin johan autto :D Mihinpäin te olisitte menny? :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)