tiistai 8. marraskuuta 2011

Joulujuhliin.

Järjestämme poikaystävän kanssa ensi kuun alussa kavereillemme joulujuhlat. Idea lähti tietysti matkastamme - me kun olemme joulun poissa Suomesta, niin haluamme nähdä kavereita sitten ennen joulua. Aina on siis syy juhlia! Kutsu lähetettiin Facebookissa ja sen alku kuului näin: 

"Jo joutui armas aika ja suvi suloinen, jouluna on perinteisesti lämmintä ja aurinko paistaa, joten tänä vuonna joulu on juhlittava hieman etukäteen kun vielä on lunta ja pakkasta. Eli kaikille kutsutuille tervetuloa viettämään joulua luoksemme yllä mainittuna ajankohtana. Kuitenkaan mistään perinteisestä joulujuhlasta ei ole kyse, vaikka otsikko niin viittaisikin, mutta toki porukalla lauletaan hilpeitä joululauluja. :P"


Mutta niin! Pikkuhiljaa olisi syytä alkaa miettiä myös tarjottavia, jotka eivät tule olemaan mitenkään jouluun liittyviä. Ainakaan suoranaisesti. Tarjottavien pitäisi olla suht helppoja valmistaa, moneen makuun sopivia ja ennen kaikkea jotenkin uusia! Tarjoilut ajattelimme järjestää hieman coctail-tyyliin, jokainen saa siis napsia pöydästä mitä haluaa.. :)


Teillä siellä ruudun toisella puolella on takuuvarmasti tuhat ja yksi hyvää ideaa mitä tarjota hieman erilaisemmissa pikkujouluissa naposteltavaksi tai ruuaksi. Saa siis jakaa ilomielin ideoita, olisin todella kiitollinen! :)  

Kuvat lainattu.  

3 kommenttia:

 1. juustokakut on aika kova sana, ja sitten sellaset coctail tikut esim viinirypäle, pala (sinihome)juustoa ja pala nakkia :)

  pikkuleivät...

  ja karkit! tietty ;)

  VastaaPoista
 2. Tämä oli meillä aiemmin kovassa huudossa, tosin itse tein vihreällä pestolla. Nykyiseen ruokavalioon se ei enää sovi, joten on jäänyt vähän.. :)

  http://kmsu.vuodatus.net/blog/1327260/juustoinen-pestokierreleipa/

  Ihan mahtavaa suolaista naposteltavaa, levitekään ei ole pakollinen. Aikaisemman kämpän tupareissakin tarjosin tuota ja paljon kehuja se niitti. :)

  VastaaPoista
 3. Minna: Meinaatko siis tuorejuustokakkua? :) Mikä ettei! Ja karkkia on tarjolla totta kai :)

  Marika: Oi nam, nuo vaikuttavat hyviltä! Kiitos kovasti linkistä! :) Täytyy pistää ehdottomasti harkintaan!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)