torstai 3. marraskuuta 2011

Isälle.

Ensi viikolla juhlitaankin jo taas isejä! Vaikka omani tuskin odottaa minkäänlaista lahjusta, niin onhan se silti mukava muistaa häntä :) Suunnitteilla on parikin juttua, mutta toisesta isäni jo tietääkin. Kutsuin hänet nimittäin isänpäivän aamuna meille brunssille! Ihanaa suunnitella, järjestää ja rauhassa kokkailla sunnuntaiaamuna! 


Ainoa haastava juttu tässä on se, että isäni sattuu olemaan kasvissyöjä. Aamupalapöydässä ei siis tulla näkemään pekonia. Poikaystävä ehdottikin vitsillä, että paneroi vaikka pinaatinlehtiä :D Jotain hyvää kasvipainotteista ruokaa pitäisi siis keksiä! Onneksi olen saanut joskus lahjaksi keittokirjoja - Frantsilan yrttitilan kasviskeittokirjan sekä Ruokaa ja rakkautta - keittokirjan, jossa on myös joitakin kasvisruokareseptejä. Toisaalta on jännää mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle! 


Ajattelin sitten isänpäivän jälkeen bloggailla teillekin kuvia ja ohjeita lopputuloksesta :) 

3 kommenttia:

 1. Aamupalallehan on kovin paljon helpompi keksiä kasvisruokaa, kuin vaikka pääruokaan olisi. :) Suosittelen ainakin jotain raikasta smoothieta!

  VastaaPoista
 2. Kasvisruokien tekeminen on ehkä siinä mielessä tottumiskysymys, että jos niitä ei usein tee, ei ehkä myöskään oivalla kuinka paljon eri vaihtoehtoja onkaan olemassa :) Kivaa päästä näkemään, mihin ruokiin lopulta päädyitkään! (hei, toihan rimmaa :D )

  VastaaPoista
 3. Marika: Totta! :) Mutta haluisin keksiä vaan jotain uudenlaista! Toi smoothie on kyllä ehdottoman hyvä idea, kiitos! :)

  Hanna: Mä arvasin että sä kommentoit tähän, kiva homma! :P Ja joo, tuskin edes tajuan mitä kaikkea voikaan tehdä. Siks kaivoin noita keittokirjoja. Haluisin tehdä jotain tosi maukasta :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)