perjantai 25. marraskuuta 2011

Hyvältä näyttää!

Nimittäin sää Gambiassa! Mun mielestä se voisi näyttää nyt Suomessakin tältä: 
 Mites toi päivän pituus: 11h 26 min - sopii!

Mä en oikeesti jaksa enää odottaa! Oon niin fiiliksissä ja mietin milloin voisin hakea matkalaukun kellarista, onko vielä liian aikaista...Matka on päivittäin mielessä, töissäkin puhun lähinnä matkasta. Kun ajelen illalla kotiin katselen moottoritiellä kuinka lentokoneet nousevat. Siellä ne jotkut jo matkustavat! Pian mekin! 

Täytyy sanoa vielä pari sanaa tästä syksystä. En voi vieläkään ymmärtää, ettei tarvitse enää tehdä koulujuttuja tänä syksynä. Saa käydä "vain" töissä, "vain" 8h päivässä. Se on oikeastikin vaan. En voi ymmärtää miten olen jaksanut ja selviytnyt kaikesta. Kai se on se hullu sisu. Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön! Tietysti voisi olla viisasta välillä kuunella vähän kroppaakin. Olin tuossa pari viikkoa sitten kipeänä, menin päivät Buranan voimalla - muuten kaikki olisi levinnyt käsiin. En levännyt. No nyt kun stressi helpottui ja aikaa jäi levolle, niin tauti iski takaisin. Huoh. Tässä sitä taas sairastetaan, tosin tällä kertaa ei yksin...

Täytyy muuten myöntää, että kun sain viimeisen koulutehtävän tehtyä, niin pääsi helpotuksen itku. Helpotti! 

Kuva lainattu.

5 kommenttia:

 1. Nyt se on ohi. Saat pian ottaa kunnolla rennosti ja levätä!
  Niinhän se tekee, että kun se stressi vihdoin laukeaa, niin tauti hyökkää kiinni.

  VastaaPoista
 2. Voi että. Ihanalta kuulostaa tuo Gambian ilmasto. Itse en ole vieläkään pääsyt varaamaan matkaa todenteolla ennen kuin miehen työ ja koulukuviot alkuvuoden osalta selviävät. Kauhea kuume on ja joka päivä tuleekin matkoja selailtua.

  Onnea koulun loppumisesta!

  VastaaPoista
 3. Varmasti tuntuu tosi hyvältä että oot saanu koulujutut pakettiin tämän vuoden osalta! Ja eieieiei tollasia lämpötilakatsauksia, mä en kestä... :D Ihan kohta pääsette jo reissuun!

  VastaaPoista
 4. Onnea kovasta rutistuksesta, olet reissusi ansainnut. Muista nyt kuitenkin levätä ja hae saikkua jos olet oikeasti kipeä. Matkalle ei ole tarkoitus mennä sairastamaan..

  Ihan kiva tuo sääennuste.. ;)

  VastaaPoista
 5. RagDoll: Niin totta juu, se on ohi! Vaikea kyllä vieläkään käsittää. Vielä kun selviäisi hengissä tästä taudista :D Kivaa viikonloppua kaunis! :)

  Maarit: Se onkin varmasti ihana, ainakin munlaiselle ihmiselle joka oikeastaan herää henkiin vasta lämpimässä :) Kiitos sinulle! :)

  Hanna: Arvaa olinko mä silloin viime talvena kateellinen sulle?! Nyt on sun vuoro! :D Kohta mennään, kohta mennään, jee! :)

  Reetta: Kiitos :) Niin sitä kai pitäisi malttaa rauhoittua. Toivottavasti tämä tauti tässä viikonloppuna helpottaisi. Mutta se on kyllä totta ettei matkalla halua kukaan sairastaa...

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)