perjantai 4. marraskuuta 2011

Huhheijakkaa!

Kiirettä pitää etten sanoisi! Onneksi silloin kun hyppäsin tähän oravanpyörään en todellakaan tiennyt minkälaista tämä tulisi olemaan. Enpä olisi hypännyt jos olisin tiennyt. Olen tosiaan viimeiset viikot ollut joka päivä töissä vähintään kahdeksan tuntia ja päälle koulutyöt, kotityöt, työmatkat jne. Teen siis tällä hetkellä käytännössä kahta kokopäivätyötä. Jotenkin ihan käsittämätöntä miten aika on riittänyt näinkin hyvin. No, sitä onkin otettu sieltä mistä pystyy - kaupassakäynnit ja ruoanlaitot olen pääaiassa delegoinut poikaystävälle. 


Eniten ärsyttää se kun väsymys painaa. Kun menen töihin on pimeää ja kun pääsen töistä, on vielä pimeämpää. Silmät meinaavat lupsua ratissa. Iltaisin saatan vain jäädä tuijottamaan seinää kun on niin väsynyt ettei jaksa edes ajatella. Kun saisi nukkua yhden päivän vaikka putkeen niin elämä helpottaisi kummasti. 

Mutta hei! Ei lannistuta! Tämä syksy alkaa olla koulun puolesta voiton puolella. Ei siis todellakaan ohi, mutta voiton puolella. Se on jo jotain! Enää oikeastaan kuukausi tätä hulluutta. Jotain kivaakin on tiedossa! Loppukuusta on firman pikkujoulut, joihin osallistun totta kai. Sitten ensi kuun alussa on poikaystävän ja mun järjestämät joulujuhlat kavereille sekä kampaaja. Eiköhän sinnekin saada boogattua vaikka vielä mitä, mutta tuo on jo hyvä alku! 

Kuva lainattu

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Itselläni on ollut tänä syksynä vähän samanlainen aikataulu: töihin-koululle-takaisin töihin-illalla vasta kotiin... ja tunnistan hyvin tuon ilmiön, että illalla kotiin tullessa onkin sitten välillä ihan lamaantunut, eikä ajatus todellakaan kulje! Itse teenkin ihan suosiolla kouluhommat vasta sitten kun on ihan pakko, jonka vuoksi saan välillä iltaisin edes sen pari tuntia vapaata, sekin helpottaa välillä kummasti! Ja täällä odotellaan myös koulun loppumista kuin kuuta nousevaa, vaikka kursseja on vielä aika monta jäljellä...

  VastaaPoista
 2. Koitahan jaksella, toivottavasti kohta tulee lunta niin valaistuu edes vähän :)

  Ihanaa, minäkin haluan järjestää juhlat! Taidankin vähän koettaa ylipuhua tota ukkoani jos suostuis mun kanssa pitämään jotkut pienet joulujuhlat kotona ;)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä Nanna! Kokopäivätyö + koulu on kyllä tosi rankka yhdistelmä (itse en jaksaisi!), mutta onneksi toi on vain väliaikaista sulle. Ja ihanaa että sulla on kuitenkin kaikkea kivaa mitä odottaa, niin jaksaa varmasti paljon paremmin :)

  VastaaPoista
 4. Voimia, virkeyttä ja tsemppiä puurtamiseen! Oot kyllä ihan älyreipas, itsestäni tuntuu jo 6 tunnin työpäivän jälkeen niiiiiiin väsyneeltä, varmaan juurikin tuon pimeyden takia (keho ja aivot tahtoo nukkumaan, ku on pimeää :D).

  VastaaPoista
 5. Kersti: Kiitos! :) Sun blogia ja juttuja on muuten tosi kiva lukea, oot vähän kuin kohtalotoveri :) Mä taas yritän tehdä koulujuttuja sitä mukaan kun niitä tulee ja joka päivä edes vähän eteenpäin, niin ne ei kasautuisi. Mutta se tosiaan tietää sitte sitä, että vapaa-aikaa ei todellakaan ole. Sitä koulun loppumista odotellessa ;)

  Minna: Kiitos sinullekin! :) Olishan se kiva joo jos tulisi lunta valaisemaan, muuten en siitä sitten niin välitäkään. Juhlien järjestäminen on kyllä kivaa, niin erilaista puuhaa arjen keskellä :)

  Hanna: Kiitos Hanna! :) Totta, en kyllä mitenkään jaksais jos en tietäis että tää on vaan väliaikaista. Mutta näitä "romahduksia" tulee siltikin näemmä - aina välillä tekis mieli vaan heittää hanskat tiskiin :D

  Mabn: Voi kuinka ihana kommentti sinulta, kiitos paljon! :) Tää pimeys on kyllä tosi kurja juttu. Mulla on nimittäin ihan sama juttu, että kun on pimeetä niin silloin kuuluisi nukkua.:D Mukavaa viikonloppua sinulle! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)