maanantai 28. marraskuuta 2011

Hankintoja reissuun.

Käytiin viime viikonloppuna hieman shoppailemassa reissua varten. Ihan kaikkea ei taidettu vieläkään muistaa ostaa, mutta tärkeimmät on nyt jo ainakin kasassa. 

Apteekki oli tietysti shoppailureissun ensimmäinen pysäkki. Haimme sieltä mm. Malaria-lääkkeet. Olin aika yllättänyt kun koko apteekissa oli tuota merkkiä kuulemma jäljellä vain kaksi purkkia. Luulin, että olisi ollut tuollaisten lääkkeiden "sesonkiaika" kun suomalaiset reissaavat paljon kaukomaille. Muutenkin hieman kyllä hirvittää syödä yli kuukausi antibiootteja tavallaan turhaan, mutta ei voi mitään. Ennemmin antibiootit kuin malaria. Apteekista ostimme myös Imodiumia. Saa nähdä tarvitseeko mun herkkä vatsa sitä jo ensimmäisenä päivänä. Mukaan lähtee tietysti myös maitohappobakteerit, joita pistelen kurkusta alas jo nyt (auttaa stressivatsaa), mutta mietin vaan että mikä niistä kaikista sadasta vaihtoehdosta olisi paras reissua ajatellen. 

Vielä pitäisi hakea apteekista ainakin toimiva kuumemittari. Nykyinen näyttää mitä huvittaa. Lisäksi reissuun lähtee tietysti myös laastaria, särkylääkkeitä, käsidesiä yms. perusjuttuja. Kunhan ei vaan unohdettaisi mitään oleellista. 

Sitten haimme reissua ajatellen myös hyttysverkon, joka on parivuoteen levyinen eli suuri :D Hyttysverkko löytyi Class Ohlsonilta. Kerrankin saa nukkua kunnon prinsessakatoksessa, haha! 

 Tätäkin oli jäljellä vain yksi kappale!


Mun pitäisi käydä ostamassa itselleni vielä reppu reissua ajatellen. Tarvitsen jo pelkästään lentokoneeseen sen verran tavaraa mukaan, etten jaksa kantaa niitä missään käsilaukussa. Ja onhan reppu hyvä reisussakin kaikenlaisilla rantareissuilla ja muilla hauskuuksilla ;)

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa sopivan kattavalta ainakin noiden lääkkeiden suhteen :)
  Oho, eikö siellä hotellissa ole hyttysverkkoa? :O Ainakin Kaakkois-Aasiassa oli 90 %:ssa majapaikoista hyttysverkot jo valmiina, ihan kaikkein alkeellisimmissakin bambumajoissa. Joten voisi kuvitella, että hotelleissakin olisi, varsinkin suomalaisten matkanjärjestäjien. Mutta tottakai on hyvä varautua kaikkeen, jos se hotellin hyttysverkko olisi vaikka reikäinen. Ja onpahan hyttysverkko valmiina tuleviakin matkoja varten :)

  VastaaPoista
 2. Hanna: No hyvä homma! :) Tiedätkö, missään ei ainakaan ole lukenut että siellä hotellissa olisi verkko, joten päätettiin ostaa varmuuden vuoksi oma. Ja eihän sitä tosiaan voi edes tietää minkälaisessa kunnossa se verkko olisi jos siellä sellainen olisi. Ja eipä tuo maksanut kuin kympin joten ei ollut kallis investointi. Voi viedä sitten vaikka mökille kesäksi :)

  VastaaPoista
 3. Hei, toi mökki-idea on tosi hyvä! En oo itse ennen tajunnutkaan tota vaihtoehtoa :)
  Aika edullisesti tosiaan saitte sen, joten hyvä niin, ja eihän se vie tilaakaan juurikaan. Me maksettiin siitä meidän verkosta tosi paljon, koska se oli permitriinikäsitelty. Se käsittely siinä ilmeisesti maksaakin moninkertaisesti verrattuna verkon materiaaleihin :/

  VastaaPoista
 4. Hanna: Mä vihaan kesäisin kaikkia ötököitä niin paljon että tuli väistämättä mieleen :D Mikäs tuommoisen petrimiinikäsittelyn idea oikein on? :) Ehkä me suihkutetaan iltaisin verkko täyteen offia ja pyörrytään sitten yöksi sinne verkon sisään :D

  VastaaPoista
 5. Hehee, eipä tarvitse kärsiä univaikuksista öisin tolla tekniikalla ;D
  Se on ilmeisesti jotain hyttysmyrkkyä, mitä on lisätty siihen verkon pintaan pitääkseen hyttyset loitolla. Sillä ilmeisesti ehkäistään sitä, jos verkkoon yhtäkkiä oiskin tullut reikä tai jos yöllä verkko liikkuisi pois patjan alta ja tulisi hyttysenmentävä rako jne... Mutta aika harvinaistahan edellämainitut on, eli ei hätää :)

  VastaaPoista
 6. Hanna: Ei joo :D Tosin aamuuisin vois olla aika muhkea hedari :D Tommonen käsittely vois olla joo aika jees, mutta toivottavasti pärjätään nyt ilmankin :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)