tiistai 22. marraskuuta 2011

Eteinen kuntoon, oikeesti!

Olenpa joskus aiemminkin tainnut kirjoitella tästä aiheesta - eteiseen kuntoon laittamisesta, mutta silloin se jäi. Valitettavasti. En nimittäin löytänyt enää Ikean sivuilta oikeankokoisena mustaa Malm-lipastoa. Se olisi ollut täydellinen meidän eteiseen. Harmittaa! Olen yrittänyt koluta hieman myös huutonettiä jos joku olisi luopumassa omastaan, mutta eipä ole tärpännyt. Saa tarjota, jos omasta nurkasta sattuu löytymään ylimääräinen!

Olen kuitenkin löytänyt pari hyvää vaihtoehtoa. Nimittäin Oddan ja Stolmenin. Itse asiassa tuosta Oddasta lähetin jo joululahjatoivelinkin äidilleni, mutta nyt kun tarkemmin katselen noita vierekkäin, niin tuo Stolmen saattaa miellyttää enemmän silmääni. Ne ovat aika samankokoisia, niin ei olisi sen puoleenkaan väliä. 

Olisi ihanaa saada eteinen vihdoin kuntoon! Se näyttää aina niin varastolta ja vähän semmoisessa virassa se on ollutkin. Josko ennen pikkujouluja se olisi valmis tai ainakin valmiimpi? :)

Kuvat lainattu

7 kommenttia:

 1. Meillä on tuo Odda makkarissa.. ei oikein aja asiaansa sielä, teinkin veikkani kanssa vaihtarit ja kohta saan sen tilalle uuden :)

  Eteiseen voi passata mataluutensa puolesta vaikka samalla penkiksi, mutta jotenkin odotin että se oli korkeampi kuin on eikä oikein sovellu meidän tarpeisiin makkarissa.

  VastaaPoista
 2. Kannattaa aina välillä selailla tuota tori.fi myös. Siellä on aika paljon ikean kamaa myynnissä.

  VastaaPoista
 3. Mun silmää tuo stolmen viehättää enemmän. Mutta eteiseen haluaisin korkeamman, että saisi samalla enemmän säilytystilaa.

  VastaaPoista
 4. Meillä on kummatkin eteiset vaiheessa tai siis eteinen ja aula ! Oon tapetin jo ostanu eteiseen mut oon nyt siitäkin epävarma, muutosta haluaisin mut en tiiä viel millasta ! :D vaikeeta :D

  VastaaPoista
 5. Minna: Aijaa, harmi kuulla. Minkälaisen te saatte sitten tilalle? :) Me ollaan juurikin ajateltu tuota Oddaa eteiseen penkiksi ja säilytystilaksi eli siihen hommaan se voisi olla sitten just passeli :)

  tuulikki: Kiitti vinkistä, tuolla en olekaan käynyt vielä kurkkimassa! :)

  Tiinatar: Stolmen näyttää kyllä kanssa joo nätiltä :) Mä en taas halua eteiseen enää mitään korkeaa, tekisi tilasta helposti ahtaamman. Mutta meidän eteinen ei nyt muutenkaan ole liian suuri :)

  Nansu: Heh, kiva kuulla ettei olla aina hidastelijoita :) On tässä elämässä muutakin kuin remontointi, onneks :D

  VastaaPoista
 6. no enpä nyt muista sen nimeä, joku anebooda tms :P mutta siis valkoinen, vetolaatikollinen, paljon korkeampi.

  Meillä on makkarissa kaikki matalaa, joten haluan osittain siksi korkeamman lipaston :) ja toisaalta haluan sen päälle myös peilin jota nyt en viitsi laittaa kun tuo niin matala!

  ja tosiaan, eteiseen sopii varmasti hyvin, tuo alalaatikkohan on vielä renkailla, ikäänkuin erillisenä muusta paketista, kätsyä. melkein alkoi tehdä mieli laittaa tuo meilläkin eteiseen :D

  VastaaPoista
 7. Minna: Kiva kun jaksoit kertoilla lisää! Kiitos :) Toi Oddehan vois sitten olla tosi passeli eteiseen, vähän niin kuin oltiin ajateltukin :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)