sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Brunssi isälle.


Nyt on isänpäivää juhlittu oikein pitkän kaavan mukaan! En tänään tehnyt edes mitään koulujuttuja. Ihan kivaa vaihtelua siis! Tässä tunnelmakuvia:


Aamulla heräsin ihan silmät ristissä ja ei kyllä olisi yhtään huvittanut alkaa tehdä mitään brunssia, mutta pikkuhiljaa heräiltyäni siinä sitten innostuin enemmän. Tein aamulla siis porkkanrieskaa Frantsilan kasviskeittokirjan reseptillä. Kieltämättä niistä tuli aika erikoisen näköisiä, ts. todellakin itse tehdyn näköisiä. Mutta onneksi maku oli sentään kohdillaan!


Eilen illalla teimme valmiiksi pakastimeen jäätymään mustikkavadelmajäädykettä. Ohje löytyy uusimmasta Kodin kuvalehdestä. Mustikoina käytimme mummultani saatuja upeita pensasmustikoita. Ja jäädykkeestä tuli tosi hyvää! Ihanan pehmeää ja maukasta! Muutkin kuulemma tykkäsivät :)


Lisäksi brunssilla tarjoiltiin mm. croissantteja aprikoosihillolla, luomuappelsiinimehua, rypäleitä, cantaloupe-melonia, mandariinijuustokakku-jukurttia ja tietysti hyvää kahvia! Kyllä siitä masu täyttyi!

Iltapäivällä kävimme sitten isovanhempieni luona juhlimassa vielä pappaani. Olipas kiva päivä, vaikka koko ajan ollaankin oltu menossa!

5 kommenttia:

  1. Kyllä isät on brunssinsa ansainneet. :D

    VastaaPoista
  2. Kuulostipa herkulliselta ja monipuoliselta! Erityisesti tuo jäädyke-juttu näytti tosi houkuttelevalta :)

    VastaaPoista
  3. everything looks so yummy, did you also make the croissants yourself-they look home made to me:) happy blogging to you:)

    VastaaPoista
  4. Fedu: Thanks, nice to hear! :) I didn't make them myself, they were semi-finished, so I just baked them.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)