keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Ahdistus!

Ja minä hassu kun menin taas luulemaan, että stressi helpottaisi kun koulu loppui mutta ehei! Pikkujoulujen jälkeen on ollut taas sellaista haipakkaa töissä ettei toista. Olen nähnyt nyt joka yö unta töistä. Ehkä tähän stressiin vaikuttaa eniten se, että saan kohtapuoliin tietää kuinka työni käy jatkossa. Harjoittelu alkaa olla siis loppusuoralla ja jatko on yhä auki. Olisi kiva jos se selväisi ennen lomaa. 


 Aivan järjettömän kaunis biisi, Nanna tykkää! 
 
Lisäksi huomenna on yksi palaveri, joka stressaa kahta kauheammin. Isot rahat kyseessä ja näyttöä pitäisi olla. On vaan vähän huonot lähtökohdat koko jutussa, siis meinaan onnistumiselle. Onneksi työkaverini tulee huomenna takaisin lomalta, niin saan vähän apua, mutta tuskin sekään nyt koko juttua pelastaa. Haluaisin niin vaan onnistua! Tykkään tuosta työstä niin kovasti, se on mielenkiintoista ja vie mennessään. Töissä on harvoin tylsää.

Onneksi kohta on viikonloppu ja saa relata. Aika jännää kun on vapaa viikonloppu! Mitenköhän saan ajan kulumaan? Pikkujoulut vievät ainakin koko lauantain ja sunnuntai taitaakin vierähtää sitten oloa parannellessa ja kotia siivotessa. :)

2 kommenttia:

  1. tuttu tunne, siis että näkee painajaisia/unia töistä... mulla on kans karmee ahdistus töissä :/ viime viikolla lähes 50h.. ja tällä viikollakin lähelle päästään.. ja sama jatkuu varmaan tammikuun loppuun, ainakin. ei paljoo naurata

    VastaaPoista
  2. Minna: Ohoh, sullahan on sitten paljon töitä! Toisaalta on ihan mukavaa että töitä riittää, mutta rajansa kaikella :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)