sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Tyttöjen illassa!

Eilen oli aivan ihana tyttöjen ilta vanhimpien ystävien kesken. Harvoin tulee nykyään nähtyä, kun kaikilla on aivan erilaiset aikataulut, mutta silloin kun nähdään niin on kyllä kivaa! Olin varannut meille sitten pöydän Amarillosta kolmeksi tunniksi ja siellä vierähtikin aika nopeasti. Itse söin ihanaa valkosipulikanaa punaviini-tomaattikastikkeella, seuraksi vähän viiniä ja puolukkadrinkki. Meidän oli tarkoitus käydä tosiaan vaan syömässä, mutta oltiin jotenkin kaikki sen verran juhlafiiliksissä, että päätettiin lähteä extempore baariin! Mietittiin siinä kaverin kanssa, että ollaan oltu Helsingin yöelämässä viimeksi puolitoista vuotta sitten, että ehkä se oli ihan hyvä aika käydä sielläkin taas! ;) 

Tosin...meinasi kyllä kieltämättä iskeä pieni kriisi, kun suurin osa paikalla olleista oli selkeästi alle 20 vuotta. Enkä tiennyt, ettei baariin tarvitse laittaa enää vaatteita päälle :D Miksi oikeasti edes vaivautua laittamaan joku rätti muka päälle, jos sieltä näkyy kumminkin kaikki? Ehkä mä olen jo liian vanha vaan. Oli meinaan vähän ylipukeutunut olo mustissa farkuissa ja topissa...

 Baariin vaihtu sitten kaverilta lainattu paita...


Baarissa tuli nähtyä taas pari julkkistakin: Martina Aitolehti, Johanna Tukiainen ja Aamupoikien Renne. Sekä Miss Helsinki-tyttöjä. Oltiin siellä vippi-puolella ja siellä näki kyllä kaikenlaista ;) Nyt on sekin koettu.

5 kommenttia:

 1. Aika sattuma: toi tekstin ensimmäinen kappale on kuin suoraan mun eilisestä illasta! :) Lukuunottamatta Amarilloa ja extempore baariin lähtöä - me nimittäin lähdettiin vanhojen kavereiden kanssa ihan suunnitellusti baariin :D

  VastaaPoista
 2. Mä huomasin saman pukeutumistyylin toissakerralla kun kävin "nuorten" suosimassa bailupaikassa; mekko tai hame tuskin peitti mitään! Oli koko illan olo etten kuulu joukkoon. Ehkä tosiaan olin paikan vanhin :)

  VastaaPoista
 3. Hanna: Hih, vähän hauska sattuma! :) Missä baarissa te olitte? :)

  Miss M: Ehkä pitäis tosiaan käydä vähän vanhempien ihmisten paikoissa :) Tosin tuokin paikka missä me käytiin, niin oli vielä viime vuonna ihan erilainen..

  VastaaPoista
 4. Molly Malonesissa, se on hyväksi todettu ja siellä ei ainakaan tunne oloaan vanhaksi :D Missä te olitte? Harmi kun ei satuttu samaan paikkaan, kun kerrankin oltiin samana iltana liikkeellä!

  VastaaPoista
 5. Hanna: Se on kyllä hyvä paikka! :) Me oltiin Cirkuksessa joka oli tosiaan ainakin viimr vuonna ihan jees, mutta oli kyllä mennyt vauhdilla alaspäin...

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)