maanantai 17. lokakuuta 2011

Spinningin jälkeen...

Totta kai sitä uutta sykevyötä oli päästävä kokeilemaan spinningiin ja mitä sitä nyt turhaa menemään kevyelle tunnille, vaan me suuntasimmekin äitini kanssa eilen aamulla tunnin intervalli-treeniin. Huh, sunnuntaina! Se rasvanpoltto-tunti alkaa olla aika sopiva minulle - tulee hiki, kaloreita palaa ja tunnin jälkeen on treenattu olo. Tuo intervalli onkin sitten vähän eri maata. Sen jälkeen on hetken adrenaliinin takia ihan maailman huipulla, mutta sitten iskee jäätävä väsymys. En siis yhtään epäile, etteikö se kehittäisi vauhtikestävyyttä.. ;)

Ja minähän en tosiaan tee mitään vain puolilla tehoilla. Kaikki tai ei mitään, kiitos! Niin oli eilenkin. Tässäpä tulokset:


Vähän näyttää erilaiselta kuin edellinen tiivistelmä. Kaloreita ei nytkään palanut montaa, mutta eihän se ole tuossa tarkoituskaan. Syke sen sijaan oli huipussa komeat 189, kun mun maksimi on 190. Aika paljon kyllä vaati, että tuohon pääsi enkä tuskin pääsisi siihen iltatunnilla. Sain tuon lukeman siis kiihdytyksissä eli kovaa mentiin! Keskiarvo maksimisykkeestä on ollut 81% eli selvästi vauhtikestävyyttä. Jos haluaisi polttaa rasvaa, niin silloin tuon luvun pitäisi olla jotain 70-77:n välillä. 

Täytyy myöntää, että eilen kyllä meni tekniikat ja ajoasennot vähän metsään, kun piti seurailla sitä omaa nimeä ja sykkeitä sieltä screeniltä. Jännää! :)

2 kommenttia:

  1. Kylläpä on ollut tehokas spinning. Voin kyllä uskoa että väsytti jälkeenpäin :)
    Mutta ääh, olen haaveillut jo jonkun aikaa uudesta sykemittarista, kun vanha ei enää aina meinaa lähteä toimimaan, ja nyt viimeistään sait minulle sitten oikein kunnon sykemittarikuumeen! Haluun myös tollasen mikä lähettää koosteen sähköpostiin! Minkä hintainen tuo mittari oli?

    VastaaPoista
  2. Lauran: Se oli juu aika tehokas! Lisää tuollaisia kehiin vaan :) Toi on kyllä tosi kätevä mittari kun se lähettää sen koosteen meiliin ja vielä noin ymmärrettävässä muodossa, että jopa mä ymmärrän siitä jotain :) Itse maksoin vyöstä nyt vaan 39€, mutta normaalisti tuo on ainakin meidän salilla 60€. Ei siis todellakaan kovin kallis :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)