torstai 27. lokakuuta 2011

Shoppailua ilmassa!

Ainakin tavallaan! Reissumme nimittäin lähestyy kovaa vauhtia ja parin viikon päästä maksettavan loppulaskun lisäksi siitä muistuttaa Airshoppen, joka avautui meille tällä viikolla. Ihanaa! Loma on siis oikeasti lähellä! Ihanaa fiilistellä lomaa ja katella kaikkia kivoja juttuja. Aina ei ole edes pakko tilata, joskus on vaan kiva fiilistellä!

Kyllähän sieltä löytyi vaikka mitä kivaa. Kosmetiikka ja alkoholi kiinnostivat tällä kertaa eniten, hehe. ;) Tuliaisviinit on ainakin tosi kätevä tilata tuota kautta. Ehkä sinne Afrikkaan pitää ottaa vähän myös suomalaista karkkia mukaan - eihän nyt joulua voi olla ilman suklaata!


Listalla olisi ihania huulikiiltoja, OPI:n kynsilakkoja hyvällä alennuksella, pinkkiä vodkapohjaista juotavaa tyttöjen iltaan ja vaikka mitä muuta. Ainoa pitkä miinus tuolle Airshoppenille on se, että maksutapoina ovat ainoastaan luottokortti ja käteinen. Jos tuotteet voi kerran tilata etukäteen, niin miksei niitä voi maksaa nettipankissa? Höh. 


Lisäksi tuolta voisi varata koneeseen haluamansa paikat. Oltiin jo vähän mietitty paikkojen tilaamista, mutta kun nähtiin hinta, niin jäätiin vielä pohtimaan. 39€ henkilö per suunta. Ei olla ottamassa ainakaan molempiin suuntiin! Toisaalta reilun kahdeksan tunnin lennolla sillä tilavamalla jalkatilalla voi olla oikeasti merkitystä. Onko teistä kukaan ottanut noita maksullisia paikkoja?

Tossa olisi muuten hyvä joululahjavinkki sinne kavereille ruudun toiselle puolen ;) ilahduttaisi kovasti! 

Kuvat lainattu

3 kommenttia:

 1. Matkoissa on aina kaikkia ihania juttuja juuri ennenkin sitä. Varaaminen, ennakkotilaukset, pakkaus ja fiilistely. Se on aina niin mahtavaa kun on mitä odottaa.

  Tosin mä inhoan matkojen aloituksia kun mä pelkään lentämistä mutta silti mä vaan väkisin sinne koneeseen itseni raahaan, tosin nykyään parin vodkadrinkin avulla ;)

  VastaaPoista
 2. Kivoja nämä matka-aiheiset postaukset (paitsi että ne sytyttävät muillakin hirvittävän matkakuumeen, eiii...) :)

  Itse olen sitä mieltä että ei jalkatila ole tuon hinnan arvoista, paitsi ehkä jos on joku 2-metrinen korsto :) Thaimaasta pois lentäessä satuttiin saamaan paikat hätäuloskäynnin kohdalta ihan kysymättä, eli edessä ei istunut ketään, ja tuli jotenkin orpo olo :D Lennon mukavuus ei parantunut ylimääräisestä jalkatilasta huolimatta, vaan yhtä puuduttavaa se tuntuu aina olevan :/

  VastaaPoista
 3. Reetta: Se on joo ihanaa! Tää on oikeastaan kohta sitä parasta aikaa kun matka on jo melkein oven takana, mutta silti vielä edessä :) Harmi että pelkäät lentämistä, se vie varmasti vähän sitä odotusintoakin pois. Pelko on niin kurja kaveri :( Kivaa viikonloppua sinulle kuitenkin Reetta! :)

  Hanna: Hih, kiva että tykkäät! :) Näitä on niin kiva kirjoitella! Musta siinä hätäuloskäynnin kohdalla on taas ihanaa. Ainakin sen jälkeen sitä osaa arvostaa, kun yhdellä lennolla mun edessä istui noin 3-4v jäbä joka hyppi ja pomppi koko lennon ajan niin että se tuoli oli puolet ajasta mun sylissä. Not nice :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)