perjantai 28. lokakuuta 2011

Paikka hukassa.

Meidän muksulla on ollut tällä viikolla vähän paikka hukassa. Poikaystävä oli eräänä iltana vaihtanut ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen olohuoneen huonekalujen järjestystä. Samalla vaihtui myös sitten koiruuden paikka. Se pääsi nyt patterin ja sohvan väliin lämpimään, se on kunnon pesä se. Se pesä on vaan ollut hukassa ajoittain. Hassu koiruus. Tapojensa orja, vähän niin kuin minäkin. 

Saatiin poikaystävän siskolta Vitosta lisäää pentukuvia. Se on ollut joskus pienempi kuin kääpiöpinseri, jotenkin kovin vaikea kuvitella. Oon melkein itkenyt kun oon katsellut noita kuvia, on se ollut liikuttavan pieni.  


Mullakin on ollut vähän viime aikoina paikka hukassa. Tai ehkä vähän kaikki. Ihan kuin edessä olisi jotain suurta, en osaa aavistaa että hyvää vai pahaa. Nyt on vähän kuin tyyntä myrskyn edellä. Hassu fiilis, mutta kai tää on vaan sitä ramppikuumetta lomaa ajatellen. Mä haluisin jo niin lähteä sinne! Sanoa heipat Helsingille, Kehä ykkösen ruuhkille, irvistää koululle ja vilkuttaa Vitolle. Lähettää äitille kentältä vielä viimeinen viesti että älä äiti pelkää, kyllä me pidetään toisistamme huolta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)