sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Lauantaina leffassa.

Käytiin eilen taas pitkästä aikaa leffassa, jälleen kerran Flamingossa. Se kun sattuu olemaan niin hyvän matkan päässä! Poikaystävä oli valinnut tällä kertaa leffaksi Vain seksiä!, jossa miespääosassa näyttelee Justin Timberlake. On se vaan niin ihana! :P Tykkäsin leffasta kovasti, vaikka olihan se jälleen kerran hieman ennalta-arvattava. Mutta kun on lukenut koko päivän tenttiin ja on muutenkin aika loppu, niin ei olisi kyllä jaksanutkaan seurata mitään monimutkaista juonta. Joskus on vaan kivaa istua ja tuijottaa leffaa nollat taulussa! :)

Leffaan puin suht rennon asun, sillä tiesin etten pysty olemaan kiemurtelematta sitä reilua paria tuntia - sen verran "mukavasti" on selkä kärsinyt tuosta lukemisesta! Takiksi valikoitui tuo ihana mummuni Madeiralta tuoma Stradivariuksen nahktakki, se oli juuri passeli kun eilen oli vielä suht lämmintäkin! 


Tänään olisi sitten luvassa äidin luona ruokailua - kinuin sitä laittamaan laiskoille lapsille ruokaa sekä isovanhemmilla vierailua :)

8 kommenttia:

 1. Voi miten ihana asu!:) Ja varsinkin noi kengät..mistä oot mahtanut ostaa ja koska?:)

  VastaaPoista
 2. Anniina: Kiitos paljon! :) Kengät on valitettavasti ostettu jo varmaan kolme vuotta sitten ja Keskisiltä :D Jos satut siellä käymään joskus, niin kannattaa kyllä katsoa myös kenkävalikoima läpi, löytyy vaikka minkälaisia pareja! :)

  VastaaPoista
 3. kivan näköinen asu!
  leffaan on pakko kyllä pukeutua mukavasti, on ihan hirveetä istua 2h jos joku puristaa, painaa tai hiertää :)

  onnea muuten työpaikasta, ja toivottavati robleema yliopiston kanssakin rarkeatisi :)

  VastaaPoista
 4. Minna: Kiitti ihana! <3 Ja se on joo hirvettä jos joku puristaa tai painaa - leffassa kun ei voi kesken kaikenkaan vaihtaa vaatteita :D

  VastaaPoista
 5. Kivat vaatteet! Lisää tällaisia <3 :)

  VastaaPoista
 6. Hanna: Kaunis kiitos! Kiva kuulla! <3 :)

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtava asu! Ja tuota upeaa tukkaasi jaksan aina kadehtia. ;)

  VastaaPoista
 8. RagDoll: Voi kiitos ihana! :) Olet hassu, kun kadehdit mun reuhkaa! :) Jos nyt uuden työn ja siitä etuna tulevan palkan myötä pääsis kampaajalle vähän kohentelemaan sitä :P

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)