maanantai 31. lokakuuta 2011

Kaverin puolesta.

Kaverini menee tosiaan naimisiin vuonna 2013. Oon tässä enemmän tai vähemmän salaa intoillut jo asiasta, vaikka mitään järjestelyjä ei ole vielä tehtykään. Mutta sen tiedän ainakin, että ne häät menevät sitten ihan pitkän kaavan mukaan.. ;) 


Lisäksi hääjuttuja tulee seurailtua myös Marikan blogista. Hänen ajatuksensa ovat pitkälle samanlaisia kuin omani. Ainahan sitä tulee siis välillä mietittyä kaikenlaista, kai se on ihan normaalia jo "tässä iässä"? Sen tiedän ainakin, että lapsuuden haaveeni suurista prinsessahäistä ovat kyllä kadonneet teille tietämättömille ja hyvä niin. 

 Tää kutsukortti oli ihana!
 
Ihanaa kyllä jos kaverit alkavat nyt mennä pikkuhiljaa naimisiin :) Saa fiilistellä muiden häitä ja osallistua ihaniin juhliin. Nähdä mitä kannattaa tehdä tai mitä ei ainakaan. Etenkin kesällä pidettävät juhlat olisivat mun mieleen. Eihän sitä tiedä jos sitä pääsisi vaikka Espanjaan häihin.. ;)

Marikan blogista löysin niin ikään linkin tuonne Ruffledin sivuille (kuvat lainattu sieltä), josta löytyy kauniita hääaiheisia kuvia. Kivaa fiilistellä jotain kaunista näin synkän maanantain jälkeen! 

Mukavaa viikkoa kaikille! :)

8 kommenttia:

 1. tiedän tän tunteen !
  musta on ihanaa katsella hääsivustoja, inspiroitua kuvista ja leikkiä mielessä että millaiset häät meille tulee 2014. :-)

  VastaaPoista
 2. maj: Ai teillä on kuitenkin jo vuosi päätettynä? :) Vähän ihanaa, onnea paljon! :)

  VastaaPoista
 3. Heh, näin jo heti ensimmäisen kuvan yläreunasta, missä sivustolla sitä on surffailtu. ;) Kertonee siitä, missä olen roikkunut itse ihan liikaa.. :D Mutta niin, ihan mahtavia kuvia, vaan kun Suomessa nuo kauniit paikat ovat niin kiven alla!

  VastaaPoista
 4. Meillä on hääpäivä tiedossa ollut jo pitkään. Ollaan vähän ajoissa mutta ehtii säästämään rahaa. Sukua kun on molemmilla niin paljon että isot häät tulee välttämättä :D

  Mä ihastuin tuohon viimesen kuvan kimppuun, ihanat värit ja ihanan muhkea!

  Itse olen kihlautumisesta asti josta on jo kolme vuotta niin haaveillut salaa häistä ja miettinyt lähes kaiken valmiiksi ;)

  VastaaPoista
 5. Marika: Joo tuonnehan minä jumituin kun oli niin kauniita kuvia! :) Suomessa joo saisi kyllä tuollaisia paikkoja hetken hakea!

  Reetta: Teille taitaa tulla pinkit häät ;) Mä en itse asiassa tiennyt että te olette kihloissa, onnea kovasti! :)

  VastaaPoista
 6. joo, meillä on vuosi päätetty, mutta ei tarkkaa päivämäärää. :-)

  VastaaPoista
 7. Oi voi miten ihanaa. Tulee vaan mieleen ihmetellä ja arvuuella että kuka seuraavaksi menee naimisiin. :)

  Itse olin keväällä Espanjassa häissä ja oli ihan mieletön kokemus!

  VastaaPoista
 8. maj: Jänskää! :)

  Minna.K: Oi häät Espanjassa! Ne olisi kyllä ihana kokea! :) Ystäväni kävi Italiassa häissä ja ainakin kuvien perusteella oli ollut ihanat ja hulppeat juhlat :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)