torstai 15. syyskuuta 2011

Vähän innostuttiin...

nimittäin eilen illalla poikaystävän kanssa etsimään minulle uusia silmälaseja netistä. Etsin niitä jo aiemmin kesällä lähes jokaisesta ketjuliikkeestä, mutta tuloksetta. Hintakaan ei olisi ollut esteenä, vaan se että kun jokin asia on muodissa, niin sitten kuluttajille tarjotaan vain ja ainoastaan sitä. No minulle eivät pyöreät tai ovaalin muotoiset kehykset sovi, joten se siitä..

Eilinen tutkimusretki netin tarjontaan alkoi siitä, kun Citydealissa oli kaupan lahjakortti Lenswaylle. Sillä lahjakortilla olisi saanut lasit parillakymmenellä eurolla. No otettiin minusta webkameralla kuva ja aloitettiin virtuaalisovitus. Hauskaa hommaa! Ja kummastuksekseni sieltä valikoimista löytyi itse asiassa muutamatkin potentiaaliset vaihtoehdot. Harmi vain, että sitten kun meidän piti ostaa se lahjakortti, niin ne oli loppuunmyyty. Niin tyypillistä!

No, kuitenkin..harkitsen silti vakavasti, että tilaisin lasit joihin eniten ihastuin. Nimittäin näihin:


Ihanat! Mustat, vähän blingiä, vähän jotain tavallisesta poikkeavaa. Uudet lasit tulisivat kyllä niin tarpeeseen, sillä vanhat taitavat olla jo kolmisen vuotta vanhat. Uusiin saisin suht päivitetyt voimakkuudetkin, jotka sattumalta löysin arkistosta.  Ja tosiaan, vielä hinnasta. Yleensä minulla uppoaa uusiin laseihin noin 500 euroa ja nämä saisin alle 120€:lla - onko vähän eroa!

Olisi kiva kuulla, jos joku on tilannut tuolta! Onko todellisuus vastannut yhtään annettua kuvaa?

Kuva lainattu.

4 kommenttia:

 1. Vuosia optisella alalla työskennellessä kuuli, sekä törmäsi hyviin, että huonoihin palautteisiin. Jotkut netistä tilatut olivat huonolaatuista muovia ja säädettäessä saattoivat mennä pilalle lämpyrissä lämmiteltäessä. Myös asiakkaan vastuu mitoituksesta aiheutti päänvaivaa monille, koska väärään kohtaan keskitetyt linssit aiheuttavat prismaa, jolloin laseja ei ole miellyttävä käyttää, koska ne tuntuvat vetävän silmiä ikävästi.
  Ihan nappiosumiakin tuli nähtyä, sekä kehyksen ulkonäöltä, että linsseiltä. =)

  Anteeksi, että tuli näin pitkä sepustus. =D Toivottavasti löydät mieluisat ja kasvoillesi sopivat kehykset!

  VastaaPoista
 2. RagDoll: Ei ei, päinvastoin - kiva kun jaksoit sepustella! :)Kiitos siitä! :) Hyviä pointteja sulla! :) Eikös tuo keskittäminrm tarkoita sitä yhtä lukuarvoa reseptissä, joten jos se on valmiiksi tiedossa niin sitä keskittämisongelmaa ei pitäisi olla? Vai olenko ymmärtänyt koko keskittämisen ihan väärin? :D Ärsyttää vaan, kun normaalista optikkoliikkeestä ostetut lasit tulevat niin jäätävän kalliiksi, että niihin saisi taas säästää ikuisuuden :(

  VastaaPoista
 3. Mäkin kattelin tuota tarjousta, mutten sitten ostanut ko. lahjakorttia, koska vanhat lasit on vielä ihan jees. :-)

  Noi lasit näyttää hienoilta, mulla on aika samanmalliset. :-)

  VastaaPoista
 4. Minna: Mä olisin tosiaan ostanut, mutta myöhästyin ehkä parilla minuutilla. Otti päähän :D Ja joo, noi olis kyllä tyylikkäät lasit! Vielä kun uskaltaisi tilata...

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)