keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Tällaista treenaamassa!

Taas tähän väliin hieman treenipostausta! Olen kyllä niin innoissani (yhä edelleen) tuosta treenauksesta, kunhan vaan aikaa riittäisi! Tosin yksi asia ärsyttää, mistä Minnakin bloggaili tuossa parisen päivää sitten. Nimittäin, etenkin näin syksyn tullen kuntosalit pullistelevat asiakkaita. Salilla, jossa käyn, ei tarvitse varata paikkaa ryhmäliikuntatunnille, joten nyt sinne on mentävä entistäkin aikaisemmin varmistaakseen itselleen sen paikan...Olisi myös ihan kiva, jos autolla mahtuisi edes sinne parkkipaikalle. Niistä laitteista nyt puhumattakaan! Onhan se hyvä, että näin kesän jälkeen ihmiset innostuvat liikkumaan, mutta ärsyttää tuollainen kausiluonteisuus. Kai se joillakin saa sitten omantunnon hiljaiseksi. Lokakuun puolenvälin jälkeen sali on taas onneksi puolityhjä, kun ihmisten innostus lopahtaa. Sitä odotellessa siis!

Mutta joo, siihen treenaamiseen! Tuossa alla on oikein mahtava inspiraatiokuva! Minäkin haluan nimittäin tuollaisen takamuksen kuin Victorialla on ja aion samantapaisen myös treenata itselleni. Paitsi, että takamuksen treenaaminen ei ole kyllä järin hauskaa - saa siis ehdottaa vähän vaihtelua treeniin! Tavoite olisi saada siis kiinteämpi takamus jouluksi, sillä aion ottaa lomalle pari aika tyköistuvaa mekkoa mukaan ja olisikin kiva jos takamus näyttäisi niissä hyvältä eikä lerppuvalta villasukalta! :) 


Avauduin viime viikonloppuna poikaystävälle saunassa, että kenen hyvä idea oli lähteä etelään keskellä talvea, kun "kesäkuntokin" on repsahtanut ja siellä pitäisi kuitenkin esiintyä bikineissä. Oi voi! Olisi varmaan pitänyt lähteä suosiolla Lappiin pariksi viikoksi, siellä olisi voinut olla pilkkihaalarit päällä :D

Kuva lainattu.

7 kommenttia:

 1. Harmi jos sun salilla ei voi varata ryhmäliikuntatunneille paikkaa etukäteen. Aika iso miinus :/ Mutta kuten totesit, eiköhän ne kausiluontoiset liikkujat kohta kyllästy ja sit löytyy taas tilaa :)

  Vai että lerppuva villasukka... repesin! :D

  PS. Olipa ihanaa nähdä tänään <3

  VastaaPoista
 2. No niin Nanna!!! Villasukat?? Kamooooon oot hyvässsä kunnossa!! Ja onhan reissuunne vielä hyvin aikaa, ehdit vielä parannella tilannetta! :D

  Vickanilla on kyllä hyvä peppu ja muutenkin kiva kroppa, naisellinen mutta hoikka, eikä kuitenkaan näytä laiheliinilta tai siltä etteikö voisi syödä kaikkea sitä mistä tykkää :)

  VastaaPoista
 3. Hanna: Tavallaan miinus, tavallaan ei! :) Sinne on niin kiva mennä fiiliksen mukaan eikä tuu mitään maksuja jos ei meniskään. Onneksi nää ruuhkat kun ei kestä kauaa! Ja joo, lerppuva villasukka!

  Oli joo ihana nähdä tänään! <3 :)

  Minna: Villsukat joo :D Mä ja mun kielikuvat katsos! :P Onneks on joo reissuun aikaa, sillä koulu syö nyt hyvin treenausaikaa, ihan tylsää! Oot kyllä oikeassa tuon Vickanin suhteen, naisellinen ja hoikka nainen! Mun esikuva! :)

  VastaaPoista
 4. lerppuva villasukka :D :D
  höpönlöpö!!!

  VastaaPoista
 5. S: Joo joo, kato pilke silmäkulmassa ;)

  VastaaPoista
 6. Lerppuva villasukka :) Tuskin sentään! Pepun saat pyöreäksi raskaalla punttitreenillä, etenkin kyykkyjä lyhyitä sarjoja isoilla painoilla. Voisin tehdä jonkin treenipostauksen pian!

  VastaaPoista
 7. Miss M: Jos ei ihan kirjaimellisesti, niin aika lähellä. Takamukseni ei nyt vain (vielä) ole parhaita puoliani..Mutta spinning on kyllä autttanut siihenkin ja samoin myös nuo kyykyt jotka sinäkin mainitsit :) Treenipostaus olisi kyllä kiva! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)