torstai 29. syyskuuta 2011

Punahilkka konsanaan.

Jäin eilen pyörimään kaverini kanssa kaupungille vielä koulun jälkeen ja etsittiinkin minulle jotain uutta vaatetta tämän päivän koitosta varten. Eipä ole nimittäin tarvinnut aiemmin paljon murehtia siististä ja muodollisesta pukeutumisesta - töihin on voinut mennä loistavasti teeppari päällä! Vähän meinasikin hikeä pukata otsalle, kun tajusin etten voi mennä sinne haastatteluun samoissa vaatteissa kuin toissapäivänä. Asukokonaisuudesta edes jonkun jutun on muututtava. 

Lisähaastetta tähän toi tietysti se, ettei kaupungilta meinannut löytyä oikein mitään sopivaa. Kaikki mustat hameet olivat vääränlaisia tai -kokoisia, paidat muuten vaan outoja tai sopimattomia. Puhuttiin ystäväni kanssa eilen myös väreistä! :) Nimittäin asuni tulee olemaan saappaita ja laukkua myöden musta, joten en halua laittaa bleiserin alle mustaa paitaa. Valkoinen on taas vähän riski väri - vaikka kuinka olisi mukamas huomaamattomat alusvaatteet, niin riski on silti aina olemassa. Pinkki taas on vähän liian räikeä..

Päädyttiinkin sitten tällaiseen vaihtoehtoon, joka on minusta ihan toimiva:

 Paita on Vilasta. Kaula-aukko kestää kumartumisen, on testattu!

Punainen paita siis jakun alle. Toivottavasti tuo vähän pirteyttä tähän valitettavasti muuten niin nuutuneeseen olemukseeni! Ja toisaalta tuollaiselle alalle, missä pitää olla positiivinen ja pirtsakka, oranssiin taittava punainen on ihan passeli väri. On tämä tarkkaa puuhaa kuulkaas! ;)

3 kommenttia:

 1. voi tsemppiä!!!!! pidän peukkuja ja kävi miten kävi, oot silti pärjänny tosi hyvin!!
  älä jännitä liikaa, vaan yritä olla rentona, sillon pärjää vielä paremmin :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä sievä paita! Katselin tuota itsekkin :)

  VastaaPoista
 3. S: Ihana kiitos tsempeistä! :) Ja se on kyllä totta, että jos pystyy olemaan edes hieman rennompi niin kaikki sujuu yleensä paremmin! :)

  Suvi: Se on joo tosi kiva! :) Sopii hyvin moneen tilanteeseen! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)