torstai 8. syyskuuta 2011

Pinollinen pehmeyttä.

Siivouspäivän paras hetki on ehdottomasti se, kun saa tungettua imurin ja kaikki puhdistusputelit kaappiin. Siivouspäivinä minulla on myös tapana vaihtaa meidän pyyhkeet, silloin tällöin myös lakanat. Tykkään niin kovasti puhtaiden pyyhkeiden tuoksusta ja pienestä karheudesta! Tulee vähän semmoinen hotellifiilis, tiedättekö? Onko kukaan muu ihastunut samaan fiilikseen?


Hotellifiilis tulee erityisesti silloin, kun pujotan ripustimeen valkoiset Pentikin pyyhkeet. Sain ne joksikin lahjaksi noin pari vuotta sitten ja kovasta käytöstä huolimatta ne ovat edelleen priimakunnossa! En voi kuin siis suositella kyseisiä pyyhkeitä! Hyvä lahjaidea vaikkapa! Itse ainakin ajattelin toivoa joululahjaksi uusia laadukkaita pyyhkeitä, valkoisia tai vaaleita mielellään, vaikka poikaystävä onkin niitä hieman vastaan. Valkoinen on vaan niin puhdas ja raikas. 


Harmi vain, että nykyään tuntuu olevan kovin vaikeaa löytyy laadukkaita pyyhkeitä, jotka olisivat vielä kohtuuhintaisia. Niin ikään pari vuotta sitten ostamani Hemtexin pyyhkeet ovat valmista matonkudetta. Jos saisin vapaasti valita, ostaisin Ralph Laurenin pyyhkeet..niistä haaveillessa.. :)

PS. Pesen aina pyyhkeet 60 asteessa ja noiden valkoisten pyyhkeiden pesemiseen käytän valkoiselle pyykille tarkoitettua pesuainetta, tahroja poistavaa Vanishia sekä huuhteluainetta, joka tuo ihanan pehmeyden ja miellyttävän tuoksun!

7 kommenttia:

 1. Nuo alemmassa kuvassa olevat pyyhkeet näyttää tismalleen samalle kuin omani vaaleansiniset, jotka sain ylioppilaslahjaksi ennen viime joulua. Meillä ne on mennyt ihan karheiksi jo nyt, vaikka niitä ei ole hirveästi vielä käytettykään. En sitten tiedä johtuuko se pyyhkeistä, sillä välillä tuntuu että näiden opiskelija-asuntojen yhteisillä pyykinpesukoneilla kaikki pyykit menee huonommiksi. Tai sitten vaan kerkesin jo tottua vanhassa kodissa olleeseen omaan vanhaan pyykinpesukoneeseen joka oli super hellävarainen.

  VastaaPoista
 2. Minäin rakastan hotellifiilistä, kotiin en sitä koskaan ole tuonut mutta mikä onkaan parempaa kuin hotellin pyyhkeet ja lakanat :D En osaa anoa mistä se johtuu mutta esimerkiksi kaupunki lomilla viihdyn paremmin hotellissa kuin kaupungilla. Outoa :D

  VastaaPoista
 3. Lauran: Hih, molemmissa kuvissa pyyhkeet ovat tismalleen samat! (: Olenko saanut näyttämään ne kuvissa niin erilaisilta? Ja kyllä mä oon ainakin sitä mieltä, että pesukoneissa on todellakin eroja, samoin pesuaineissa. :) Kannattaa kokeilla siis ainakin vaihtaa pesu- ja huuhteluainetta, tulee halvemmaksi kuin ostaa pesukone :D

  Ansku: Jei kivaa, että joku muukin on hurahtanut siihen! :) Eipä meilläkään sitä fiilistä sen enempää ole, kodin pitää kuitenkin olla koti eikä hotelli :D Ja joo, kyllähän sitä hyvässä hotellissa viihtyy hyvin, mulle kävi samoin meidän saksan reissulla. Tosin se hotelli olikin viiden tähden, niin ehkä se saattoi vaikuttaa :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi blogiini, vastailinkin sinne jo. :)
  itse pidän kanssa tuosta hotellifiiliksestä ja mielestäni kodin kylpyhuone saa olla vähän hotellimainen, puhdas ja tyylikäs laadukkailla pyyhkeillä ja ihanilla tuoksuilla täytetty!

  VastaaPoista
 5. Minna Karoliina: Kiitos kuin myös! :) Täytyy siis jatkaa liitutaulun metsästystä! Ja niin totta, etenkin kylppärissä saa olla sitä arjen luksusta, seuraavan kylpyhuoneen sisustamista siis odotellessa ;)

  VastaaPoista
 6. Mä olen kanssa pettynyt Hemtexin pyyhkeisiin. Tiedätkö ovatko Ralphin pyyhkeet kuinka laadukkaita?

  VastaaPoista
 7. Nirso: Mä en siis yksinäni kuvitellut niiden olevan huonoja :D Itse en henkilökohtaisesti tiedä ovatko Ralphin pyyhkeet kuinka laadukkaita, bongasin vaan kerran jutun Cocon blogista ja hän ainakin arvostaa laatua. Tekisi kyllä mieli kokeilla, hinta vaan on vähän kova.. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)