keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Päivitys syksyyn.

Käytin lähes koko kesän ajan Hugo Bossin Orange-tuoksua - se on niin kesäinen kuin vaan olla voi! Oli mukava piristys niihin aikaisiin kesäaamuihin, joita nyt muistelen jo haikeudella. Syksyn tullen on kuitenkin kiva tehdä myös pieni päivitys tuoksupuolella

Kesätuoksuni saa olla siis raikas, kukkainen, hedelmäinen - siis kesäinen! Syksyn tullen ja oikeastaan mitä lähemmäs keskitalvea mennään, muuttuu tuoksumakuni kuitenkin voimakkaasempaan suuntaan. Keveys vaihtuu siis enemmänkin pehmeyteen, syystuoksuni kun ei saa olla missään nimessä pisteliäs tai tunkkainen. Mutta enää siinä ei siis kuitenkaan tuoksu kesä. 

Tänä syksynä taidan valita aamuisin jonkun seuraavista kolmesta tuoksusta:

 Diorin Miss Dior Chérie

Escadan Absolutely me
Hugo Bossin Deep red

4 kommenttia:

 1. Tuo Diorin tuoksu on niin ihana! Mulla on sitä sellanen minipullo :)

  VastaaPoista
 2. Reetta: Se on joo ihana, yksi lemppareistani ehdottomasti! :) Vähän sellainen minipullo olisi kätevä, varmasti helppo ottaa mukaan :)

  VastaaPoista
 3. Mullakin oli joskus tota ensimmäistä... Oon vakavasti harkinnu ostaa uuden hajuveden lähiaikoina, niin on mukava kuulla suosituksia :) Pitääpä käydä haistelemassa esim. tuota Escadaa ja Hugo Bossia!

  VastaaPoista
 4. Hanna: Minkälaisesta sitten tykkäät? Raikkaasta vai hieman voimakkaammasta? Tuota Escadaa ja Hugo Bossia kannattaa kokeilla :) Escadan Magnetism ja Into the blue on myös ihania! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)