sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Päivän piristys!

Tänään on ollut huono päivä. Kaikki on ketuttanut ja ketuttaa edelleen. Onneksi tässäkin päivässä on ollut pieniä piristyksiä, täytyy ottaa niistä kaikki irti! Sunnuntait tuppaavat aina olemaan tällaisia masistelupäiviä..

Äitini lomaili viime viikon Kreikassa (jossa minäkin olisin voinut olla...) ja kotiutui sieltä eilen. Sain kivoja tuliaisia! Ensinnäkin kolme (!!) levyllistä Milkan suklaata, joka on ehdotonta lemppariani. Sitä saa vain niin harvoin...piilotin nuokin levyt visusti keittiönkaapin ylähyllylle. Siellä ne odottelevat seuraavaa tällaista masistelupäivää tai sitten Unelmien poikamiestytön kauden päätösjaksoa. Silloin tarvitaan kyllä suklaan kaveriksi myös nenäliinoja. Ei voi ymmärtää, miten jenkit voivat olla niin yltiöromanttisia! Se on niin ihanan liikkis ja siirappinen sarja, että jopa tällaisen pessimistin sydän sulaa. Oikeassa elämässähän ei koskaan käy niin...


Lisäksi sain kauniit turkoosin väriset kaula- ja käsikorun - vielä pitäisi vaan kehittää joku kiva asu, mihin yhdistää nuo! Turkoosi on kyllä niin kreikkalaista, ihanaa! Mäkin haluan taas Kreikkaan!

 Meidän ensi kuussa kolme vuotta täyttävä neitokainen <3

Näiden ihanuuksien lisäksi meillä kävi tänään vieraita Tampereelta päin. Eipä käy ihan liian usein! Poikaystävän sisko eli Viton täti otti lapsesta söpöjä ja hassuja kuvia :) 

6 kommenttia:

 1. Mulla on kans ollut nyt tollasia ketutuspäiviä. Liekö syynä syksy vai mikä. Ehkä opiskelut alkavat taas stressaamaan ja sitten suoraan sanoen kaikki *ituttaa. :P Mulla usein helpottaa kun keitän kupin teetä ja laitan kynttilät palamaan ja rentoudun vaan. :D

  VastaaPoista
 2. Niin ja P.S. Aivan ihanat korut!<3 Tulee tosiaan Kreikka kyllä heti mieleen. :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja koruja :) Munkin äiti lähtee tällä viikolla Kreikkaan, kelpais kyllä mullekin...

  VastaaPoista
 4. Viivi: Kuulostaa niiiin tutulta! :) Mulla ainakin nousi ketutustaso heti kun tajusin, että olen ihan suossa kun yritän yhdistää työn ja koulun. Täytyykin hei joskus kokeilla noita kynttilöitä! :)

  Hanna: Kiitos! :) Mihin päin sun äiti lähtee? Joku lämmin paikka olis kyllä nyt niin pop! :P

  VastaaPoista
 5. Voi toinen kun on niin ihuna "ruttuturpa" :)

  VastaaPoista
 6. Janet: Hih, kiitos! Ruttuinen totta tosiaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)