tiistai 27. syyskuuta 2011

Nyt se on menoa!

Tää jännitys on jotain ihan jäätävää! Ajan varmaan ojaankin matkalla pelkästään tän jännityksen takia, no toivottavasti en! Phuuh! Mä haluan vaan niin kovasti onnistua...! 

Suunnilleen jotain tällaista puen. Olisin halunnut laittaa hameen, mutta ei kaapissa ollut sopivaa. Älkää välittäkö muuten tuosta roikkuvasta paidanreunasta ja sotkuisesta tukasta, aion tehdä vielä niille jotain! :) Tajusin muuten äsken, ettei mulla ole oikeastaan hajuakaan pukeutumissäännöistä. Tietysti tiedän, ettei saa laittaa haastatteluun minihametta ja vaatteiden pitää olla siistit. Yritin firman nettisivuiltakin vähän vilkuilla, minkälaisissa vaatteissa ihmiset siellä ovat, hehe!


Mä lähden nyt kuitenkin tekemään parhaani, riitti tai ei. Heippa!

Edit: Nyt on tosiaan haastattelussa käyty ja ihan hyvin meni omasta mielestäni. Olen siis tyytyväinen suoritukseeni, oli ehkä paras haastattelu ikinä. Tosin ei tämä tähän vielä pääty, sillä pääsin toiselle kierrokselle, ts. meitä on nyt sitten kaksi taistelemassa samasta paikasta. Mun kilpailuhenkisyyteni on kyllä nyt niin katossa! :P Torstaina menen sinne sitten uudestaan eli sitten viisaampana kirjoittelen lisää. Jänniä aikoja, jänniä aikoja...!

5 kommenttia:

 1. iiks, jännittävää! pidän peukkuja :)

  VastaaPoista
 2. Minna: Se oli jännitävää, mutta onneksi se on nyt ohi! :) Kiitos sinulle! :)

  Nansu: Kiitos paljon! :P

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi, jännittää sun puolesta! Teet vaan parhaasi sitten torstaina ja uskot itse kaikkeen mitä sanot, niin kyllä se siitä. Eli peukut pysyy pystyssä myös ylihuomenna! <3

  VastaaPoista
 4. Hanna: Hih, kiitti että joku on jakamassa jännitystä! :) Ei ole kyllä hetken jännittänyt niin kuin tänään päivällä. Huoh! Torstaina olis sitten tosiaan viimeisen näytön paikka, kiitti kun pidät peukkuja! <3 :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)