keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Nanna kokkaa!

Heräsin myös eilenaamulla heti kuuden jälkeen, vaikka menin vasta kymmeneen töihin. Tällä kertaa en kuitenkaan lukenut, vaan kokkailin, sillä poikaystävällä on iltavuoroviikko ja hän tekee pitkää päivää. En tykkää kun hän syö eineksiä, joten hyvä avovaimo nousee kuudelta kokkailemaan, että mies jaksaa töissä. Haha, ei se meidän elämä aina näin ruusunpunaista onneksi ole! :) 

Halusin kokkailla jotain uutta, joten kaivoin muovitaskun esiin, jonne olen repinyt aina lehdistä reseptejä talteen. Joitain tuleekin kokeiltua, jotkut taas jäävät käyttämättä. Tällä kertaa poimin reseptien joukosta Kalamunakaskääryle-reseptin, joka on otettu joskus Ruokapirkka-lehdestä. Tykkään noista Pirkan resepteistä siksi, että niissä on aina mainittu myös aika joka kokkailuun pitäisi mennä+kuinka monta annosta tulee+kuinka paljon yksi annos maksaa. Etenkin tuota viimeistä on kiva seurailla! Tässä ruuassa yksi annos maksaa n. 0,45€ eli ei paha. Tosin, tehdään molemmat fyysesti raskasta työtä, joten ruokaa kuluu myöskin enemmän! 

Omani taisi vähän läsähtää. Munakkaan kääriminen ei ole ihan helpoin nakki..

Kalamunaskääryle onkin oivaa ruokaa raskaan työn tekijöille tai urheilijoille, sillä siinä on paljon proteiinia! En edes huomannut sitä, kun vasta kokkailessa. :) Kääryleeseen tulee nimittäin 6 kananmunaa, joka on aika huikea määrä. Lisäksi siihen tulee vain desi vehnäjauhoja, tosin itse korvasin ne kokonaan ruisjauhoilla...sopii siis kaiketi karppaajillekin!

Tässä vielä resepti netistä otettuna, jos jotain sattuu kiinnostamaan! Toivottavasti saatte selvää!


Kuvankaappaus

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvältä! Täytyy laittaa resepti ylös.

  VastaaPoista
 2. Jannika: Niin ainakin tuo Pirkan reseptin kuva näyttää herkulliselta! :P Kannattaa ihmeessä ottaa resepti ylös, lopputuloksesta tuli herkullinen :)

  VastaaPoista
 3. Oikein on hyvän näköistä ja varmasti myös makuista! :)

  VastaaPoista
 4. Maarit: Kiitos! Maku oli kyllä joo kohdillaan sekä tuo oli myös mukavan täyttävää, pysyi nälkä kauan poissa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)