maanantai 26. syyskuuta 2011

Laatua, kiitos!

Vähän meinaa kyllä vieläkin pänniä se lauantainen kömmähdys - joka ei siis tietenkään johtunut mitenkään minusta! :) Ärsyttää vaan niin kovin, kun ostaa jotain - tässä tapauksessa vielä halpaa ja sitten luulee sen vielä kestävän..Pitäisihän se jo kyllä tietää, että halpa (varsinkaan muovinen) ei useinkaan kestä. Ei sen tekemiseen ole vain tarpeeksi panostettu. 

Siksi osaankin arvostaa niin paljon sitä, että meillä on muuten keittiössä laadukkaita kokkausvälineitä. Luotetaan "suomalaiseen". On Hackmannia, Arabiaa ja Iittalaa. Ne ovat kestäneet jo vaikka kuinka paljon kulutusta, pesua, muuttamisenkin ja tulevat varmasti pysymään käyttökelpoisina vielä vuosia. Ja ovathan ne myös kauniita ja simppeleitä ulkoasultaan!

En aio toivoa tänä vuonna joululahjaksi oikeastaan mitään, koska ollaan tosiaan siellä reissussa koko joulu. Ei siis osteta kenellekään oikeastaan mitään lahjoja, joten ei voi niitä muiltakaan odottaa. Tässä olisi kuitenkin yksi iso, mutta tärkeä ja hyödyllinen toive. Näin aikaisena vinkvinkkinä: 


Kyllä vain, laadukkaat, (tyylikkäät,ei puiset) ja ennen kaikkea kestävät suola-ja pippurimyllyt. Sellaiset, jotka kestäisivät munkin käsissä.. ;)

PS. Tuota Cole&Masonia saa Stockalta. 


Kuvat lainattu ja lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)