lauantai 3. syyskuuta 2011

Järjestelmällisyys ennen kaikkea.

Olen taas tämän viikonlopun koiruuden kanssa kahdestaan kotona, mutta toimeton en ole silti ollut! Pakko saada joskus jotain hyödyllistä aikaankin. Olen nimittäin luvattoman kauan siirtänyt operaatiota siivoa vaatekaappi..Se tuntuu vaan niin toivottamalta eikä siksi ole yhtään houkutellut.


No, tänään sitten revin kaiken alas kaapista ja aloin lajitella. Tuo ehkä säästetään, tuo ehdottomasti, tuo urheiluvaatteisiin, tuop kaapin perällä..pinoja syntyi siis aika monta! Ja tulihan siitä eteenpäin laitettavien pinostakin aikas korkea, mutta hyvä vaan! Ja tosiaan, nyt kun harrastan liikuntaa suhteellisen paljon, niin lajittelin urheiluun käytettävät vaatteet ihan erikseen ja laitoin ne erii kaappiin. Pysyvätpä sitten visusti poissa arkivaatteiden seasta...

Kävin tänään myös Ikeassa - tämän projektin tiimoilta tietysti! Kävin nimittäin ostamassa pari erilaista koria, jotka ovat käteviä säilytyksessä. Harmi vain, että Ikea on tainnut poistaa valikoimistaan ne tutut valkoiset korit, joita meillä on ainakin käytössä. Höh!

 
Kyllä se vaan niin menee, että järjestelmällisyys ennen kaikkea. Nyt on siisti kaappi, jonka uskaltaa jopa avata! (:

6 kommenttia:

 1. voi tulipas huono omatunto kun en siivonnut kaappiani vaikka aamulla ajattelin sen kaipaavan pikaista siistimistä... :D

  jos sitten huomenna?! tai ...ylihuomenna :P

  VastaaPoista
 2. Minna: Toi on niin tuttua! (: Aina on parempaa ja kivempaa tekemistä kuin siivota vaatekaappia, mutta kyllä se on sitten kivaa kun se on saanut tehtyä ja on siistiä! :)

  VastaaPoista
 3. se on kyllä oma hommansa tuo vaatekaapin siivous, huh! itsekin sitä juuri teen ja samalla laitan kirppikselle menevät omiin pusseihinsa..

  http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. diamond girl: Sähän olet myöhään illasta innostunut siivoilemaan! :) Se on kyllä ihana fiilis kun saa homman tehtyä ja kaappi on siisti, mahtuu taas kaikkia ihania syksyvaatteita tilalle :)

  VastaaPoista
 5. Minullakin vaatekaappi on odottanut siivousta jo hyvän tovin. Jos sitten ensi viikonloppuna :)

  VastaaPoista
 6. Satu: Hyvä etten ole ollut ainoa saamaton! Tsemppiä sulle urakkaan! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)