perjantai 2. syyskuuta 2011

Elokuussa elettyä.

Harmittaa, kun unohdin heinäkuussa kirjoitella kuukauden tapahtumat yhteen postaukseen. No, elokuun vuoro on nyt sitten. Elokuussa tapahtuikin kaikenlaista.

 • Kävimme juhlimassa setäni viisikymppisiä.
 • Urheilin paljon, salilla ja spinningissä kävin keskimäärin yhteensä neljä kertaa viikossa. Ihan hyvä keskiarvo!
 • Kävimme kaveriporukalla Tallinnassa. Kuvia voit katsella täältä ja täältä.
 • Juhlimme poikaystävän synttäreitä.
 • Vito-ressu sairasti lähes parin viikon ajan. 
 • Lopetin kesätyöt.
 • Mietin sitä, että tämä alkava syksy saattaa ihan oikeasti olla viimeinen kunnon koulusyksyni.
 • Elokuussa tuli täyteen kolme vuotta yhteenmuutostamme. Niin paljon on muuttunut, mutta toisaalta kaikki on ennallaan. Ihanan tasaista elämää!
 • Sain aivan ihanan kommentin lukijaltani Marilta, iso kiitos siitä! Kirjoittelen kuulemma elämänmakuisia juttuja (: Vaikka aina purnaankin töistä ja koulusta, hehe. Välillä kyllä ihmettelen suuresti sitä, miten niin monet jaksavat lukea juttujani, sillä kirjoittelen kuitenkin aika arkipäiväisiä juttuja eikä postauksissa vilahtele toinen toistaan hienommat tuotemerkit.. 

  Monta suuntaa minne mennä.

  Syyskuussa haaveilen puolestani siitä, että saisin varattua taas pienen miniloman myöhemmälle syksyyn. Jotain piristystä! Samalla haluan oppia tykkäämään uudesta työstäni sekä kiinnittämään vielä enemmän huomiota elämäntapoihini. Syyskuussa en aio jättää urheilua, vaikka koulu alkaakin. Teinkin torstaina syyskuun ensimmäisen päivän kunniaksi jotain repäisevää, josta voisinkin kirjoitella myöhemmin lisää! :)

  6 kommenttia:

  1. kuullostaa hyvältä :)
   toivotaan että uusi työ tuo uusia haasteita ja kivoja juttuja eteesi!

   matkat on myös kivoja, mullakin on joulun jälkeen tiedossa mini trippi, vietetään uutta vuotta maailmalla, jännää! :)

   VastaaPoista
  2. Minna: Täytyy vaan pysyä positiivisena kaiken suhteen! :) Matkat on joo kivoja, kiva nähdä mihin päin säkin olet matkaamassa! Me tullaan just uudeks vuodeks - kotiin nukkumaan :)

   VastaaPoista
  3. Toi mahdollinen "viimeinen kunnon koulusyksy" tuntuu kyllä aika uskomattomalta! Kurssit sen kuin vähenee... Justhan me vasta aloitettiin :)

   VastaaPoista
  4. Hanna: Nimenomaan! :) Muistan vieläkin niin hyvin meidän ensimmäisen päivän, kerrottiin keitä oltiin ja mistä tultiin. Meidän pikkujoulut Lauralla ja kaikki :) Siitä on niin aikaa..Jos kaikki menee hyvin, niin mulla on ensi syksynä "enää" pari kirjatenttiä ja gradu. Onhan sitä siinäkin.. :D

   VastaaPoista
  5. Täytyy taas kommentoida :) Hehe. Kiitos, huomasin, että olen päässyt blogitekstiisi :) Juuri se, että kirjoittelet ns. tavallisesta elämästä on kiinnostavaa ja inspiroivaa luettavaa. Ei ne merkkituotteet ym. niinkään paljon kiinnosta, ainakaan minua. Ja teidän ihanaisen koiran edesottamuksia on myös mukava seurata. Itse olen kärvistellyt koirakuumeen vallassa, mutta olen allerginen. Täytyisi joku allergiselle sopiva rotu etsiä, niin saisi lenkkikaverin. :)
   - Mari -

   VastaaPoista
  6. Mari: Pakko sut oli mainita kun sait mut niin hyvälle tuulelle! :) On niin kiva kun ihmiset ovat mukana tässä bloggaamisessa! Täytyy kyllä myöntää että itseänikin kiinnostaa eniten ns. "tavis"-blogit, kiva nähdä ihmisten arkielämää ja inspiroitua siitä! Kiva kuulla, että tykkäät koirajutuista, sillä niitä on tulossa jatkossakin! :) Toivottavasti saat edes hitusen lohtua koirakuumeeseesi, allergiat ovat aina ikäviä :(

   VastaaPoista

  Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)