sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Ei varmaan pitäisi kurkoitella kuuseen...

etteivät kaikki haaveet kaatuisi...mutta pakko silti välillä on vähän haaveilla. Nimittäin kotijutuista! Niistä en olekaan pitkään aikaan haaveillut. 

Pidemmän aikaa blogiani seurailleet tietävät minun haaveilevan omakotitalosta, sellaisesta tyylikkäästä ja modernista. Haaveistani olen kirjoitellut mm. tääällä ja täällä. Ei sillä, eivät nuo haaveet ole siitä mihinkään kadonneet - väliin on ehkä vähän tullut jotain muutakin. Nimittäin sitten joskus kun koittaa lähtö tästä ihanasta ja rakkaasta kodista, niin edessä on luultavasti muutto toiselle paikkakunnalle, josta olen kyllä innoissani. Välihuomautuksena täytyy kuitenkin sanoa, että tällainen haaveilu on alkanut pelottaa minua kovasti, sillä niin moni asia ehtii mennä vielä pieleen ja sitten tulee katkeria pettymyksiä. Siltikään en voi olla haaveilematta, edes hippasen!

Siellä toisella paikkakunnalla tulemme muuttamaan aluksi vuokralle, se on ainoa oikeastaan täysin varma asia. Olisi aivan liian stressaavaa tehdä muutto kahden omistuasunnon välillä sekä hankkia molemmille vielä pysyvät työpaikat. Se on kevyemmässä muodossaan jo kerran kokeiltu, ei kiitos sitä enää!

En ole ikinä asunut minkään kaupungin keskustassa ja nyt olenkin alkanut elätellä suuria haaveita siitä, että tuolla toisessa kaupungissa asuisimme vuokralla aivan keskustassa. Minusta olisi ihanaa, jos voisi kävellä tai pyöräillä joka paikkaan sekä nähdä helposti tuttuja keskustassa kahvittelun merkeissä. Lähteä lauantai-iltaisin vähän tanssimaan. Mennä extempore leffaan. Tuon kaupungin keskusta kun on vielä niin tunnelmallinen ja ihana! Tykkään!


Mutta niin, tiedän että rakas toinen puoliskoni on niin eri mieltä asiasta. Hän ei tykkää keskustoista. Mitä kauempana korvessa, sen parempi. Mutta, jos asuisimme korkeintaan noin vuoden-pari vuokralla keskustassa, niin ei se olisi niin paha. Eihän? Loppuelämä voitaisiin sitten vaikka viettää siellä korvessa. Sitä paitsi tuolta kaupungista on matkaa mökillekin enää hassun tunnin verran ja kavereilla on taloja lähempänäkin. Siis ulkoilu ja korvessa oleminen onnistuisi suht pienellä vaivalla! Ja kuitenkin vuosi-pari vastaan loppuelämä on kuitenkin aika iso myönnytys. 

Tällaiseen voisi olla kiva päästä. Sijaintikin olisi kaiketi jees, en osaa oikein arvioida. Asunto olisi aivan mahtava. Vanha ja kaunis. Vielä on vaan niin pitkä matka sinne...

Kuva lainattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)