sunnuntai 18. syyskuuta 2011

6.19

Toivoisin niin kovasti, että tämä postaus olisi ajastettu, mutta kun ei ole..On tosiaan sunnuntaina ja kello on sen 6.19...Täällä opiskelija aloittelee "virkeänä" päivän urakkaansa. On ollut taas vähän hullua tämä meno: 

 Aamunaama ja tenttikirja
  
perjantaina heräsin klo 5.30 lukemaan ja luin siihen asti kunnes lähdin kolmelta iltaluennolle. Siellä olin sitten klo 17-19.30. Yhdeksältä Salkkareiden (nauhalta) jälkeen nukkumaan..

...että jaksoi herätä lauantaiaamuna 04.45 töihin, jossa olin klo 6.00-14.30. Jonka jälkeen taas vähän luettiin kahvin ja (!!) energiajuoman avulla. Kumpikaan ei auttanut, tuli vain paha olo.

ja nyt taas iloisesti luetaan...Tuhat sivua pitäis tosiaan lukea enkä ole edes puolivälissä vielä :( Sen lisäksi pitäisi tehdä noin 30 sivun edestä esseitä, käydä luennoilla, tehdä vähän ryhmätöitä..Kai mä joskus vielä muistelen tätä kaikkea lämmöllä. Nyt se on vain erittäin vaikeaa..Niin ja, jottei elämä menisi liian helpoksi, niin tämä sama jatkuu (ainakin) tuonne lokakuun alkuun asti...

Kivaa sunnuntaita teille kuiteskin! Muistakaa pyhittää lepopäivä! 

6 kommenttia:

 1. apua mikä urakka!!
  toivotan oiiiikein paljon jaksamista ja tsemppiä, ajattele mielummin että se loppuu lokakuussa kuin että kestää sinne asti :)

  VastaaPoista
 2. Minna: Onhan siinä joo tehtävää enemmän kuin kylliksi. Oman ojani olen kaivanut, ei sillä :D Ja kiitos ihana paljon tsempeistä! :) Ja olet kyllä niin oikeassa, sehän on tosiaan loppuu lokakuussa! :)

  VastaaPoista
 3. Koitas nyt ehtiä lepäilläkin, ettet pala ihan loppuun!=)

  VastaaPoista
 4. RagDoll: Niin sitä kai pitäisi! :) Onneksi stressi ei sentään vie yöunia!

  VastaaPoista
 5. Mullakin iski hirveä stressi tosta tentistä siinä vaiheessa, kun siirryin lukemaan sitä toista kirjaa, sitä englanninkielistä. Ihan supervaikeeta tekstiä jotenkin ja lukeminen sujuu sen takia tosi hitaasti :/

  Mut jaksamista sinne ja nähdään siellä tentissä viimeistään <3 Jos yhtään lohduttaa niin samassa veneessä ollaan...

  VastaaPoista
 6. Hanna: Mulla se stressi on ollut koko ajan, mutta sulla se taitaa olla sitten jo tosi suurta kun oot yleensä niin cool :D Mä en ole vielä aloittanut sitä englanninkielistä kirjaa, mutta jos se on sun mielestä vaikea, niin sitten se tosiaan on vaikea :D Tsemppiä ja jaksamista sinne monta sylillistä! <3 :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)