tiistai 9. elokuuta 2011

Vito-ressu.

Näin alkuun kuva-arvoitus..kuka arvaa mitä kuvassa on?


No niinpä. Eipä ole helppoa pienen valkoisen bokserin elämäkään. Sillä on näemmä kohtalona sairastaa aina elokuussa. Viimeksi vaivasi mahatauti, johon tarvittiin lääkärinkin apua. Nyt vaivaa sitten ihottuma tai mikä lie. Ei oikeastaan edes tiedetä, että mikä. Koiruuden poskessa on kuitenkin jotain, minkä takia se raapii poskensa koko ajan ihan verille, niin ettei siinä ole edes enää karvaa. Yksi päivä kun tulin kotiin, niin sillä oli pää ihan veressä, kun oli vähän rapsutellut sitä. Nyt sitä sitten rasvataan ja eilen saatiin sitten kaulurikin avuksi..


Illalla harjoiteltiin sitten kaulurin pitoa yötä varten ja voin kyllä kertoa, että se veti bokserin mielen mustaksi. Ensin se katsoi meitä ilmeellä "mä tapan teidät, jos tää ei lähde irti heti" ja sitten sen jälkeen se ei edes katsonut enää meitä. Yöllä heräilin aina kun Vito käänsi kylkeä ja kauluri kolahti johonkin. Onneksi se on nyt pikkuhiljaa tottunut siihen ja onhan se kauluri ihan kiva kaveri kun sen takia saa nakkeja ja paljon kehuja :)

Vaikka toinen on niin reipas kaikesta huolimatta, niin silti meinasi eilekin spinningissä huoli painaa. On se niin kaikki kaikessa <3

8 kommenttia:

 1. voi ressua :/ Oikein isot rapsut toiselle!

  Kyllä se siitä, eikä kai tommosta ihan hirvittävän kauaa tarvitse pitää?!

  VastaaPoista
 2. Minna: Voi kiitos :) Niitä se toinen tarvitseekin ja on myös saanut! :) Ei tuosta onneksi kovin kauaa tarvitse pitää, toivottavasti päästään siitä eroon jo viikonloppuna!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä ruttunenän paranemiseen! Toivotaan, että rasva auttaa tai todellinen syy selviää. :)

  VastaaPoista
 4. Mrika: Hih, kiitos! :) Veikkaan että se on osunut johonkin nokkospuskaan tai sitten esim. takiainen on tarttunut turkkiin. Ainakin nyt näyttää siltä, että toi rasva auttaa :)

  VastaaPoista
 5. Voi pikkuista!
  Jossain muistan nähneeni kuvan sellaisesta puhallettavasta kaulurista, joka on pehmeänä mukavampi pitää, eikä se kolise lattiaan osuessaan. Oli ilmeisesti niin jämäkkää materiaalia, ettei edes raapimisesta poksahda.
  En kyllä tiedä, että onko sellaisia ihan Suomessakin. =)

  VastaaPoista
 6. Voi pientä :( Pikaisia paranemisia karvakaverille!

  Se "tapan teidät kaikki" -ilme on kyllä jotain käsittämättömän hauskaa. Vaikka ei se kauluri taida ainoastakaan koirasta hauska olla.

  VastaaPoista
 7. Voi Vito-parkaa, toivottavasti paranee pian! Koiralle kun on niin vaikeaa yrittää selittää, että jotkut epämiellyttävät jutut on vain sen omaksi parhaaksi...

  VastaaPoista
 8. RagDoll: Vitsit, tuollainen olisi kyllä ihan mahtava! :) Paljon mukavampi varmasti koirallekin eikä kuuluisi koko ajan nurkan takaa kolikoli :D

  Satu: Kiitti :) Koirien ilmeet on kyllä hyviä! Samanlailla ne loukkaantunut näemmä kuin ihmisetkin!

  Hanna: Niinpä! Arvaa oonko silti yrittänyt :D Koko ajan oon lepertelemässä jotain ällösuloista sille. Taitaa taas kerran ottaa kovemmin mulle kuin koiralle :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)