sunnuntai 14. elokuuta 2011

Sunnuntaisin.

Tätä on odotettu! Vihdoin olen oppinut sunnuntaisinkin vain relaamaan - ainakin jossain määrin! Tätä on kyllä tapahtunut vasta parina viime sunnuntaina ja kohta vapaa sunnuntai-herkku taas loppuu, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

 Mun nimpparikukka

Tämä päiväni onkin koostunut seuraavista jutuista
  • Maltoin jopa pitää vapaapäivän treenauksesta, että ensi viikolla löytyy taas kolmena päivänä puhtia!
  • Jaksoin nousta sängystä vasta puoliyksitoista. Yöunet olivat taas kevyet kymmentuntiset!
  • Kävimme poikaystävän kanssa leffassa katsomassa uusin Pirates-leffa 3D:nä. Ei kyllä ollut mun juttu tuo 3D - päätä alkoi särkeä, lasit eivät pysyneet paikoillaan ja muutenkin koin ne hieman hankaliksi omien silmälasien kanssa. Mutta onpa tuokin nyt testattu!
  • Kävimme myös etsimässä meille uusia pyyhkeitä, mutta eihän siitä mitään tullut, kun tuon yhden nirson kanssa on liikenteessä. Aina ehdotettu pyyhe oli liian ohut tai sitten väärän värinen. No ehkä mäkin hylkäsin pari ehdokasta! Kuka on muuten sanonut, etteivät miehet välitä kodin sisustamisesta??
 
  • Päiväruoka nautittiin Chicosissa, nam! Omaan vatsaani upposi tietysti Chicos Burger. Tänään ei olisi kyllä oikein jaksanutkaan itse kokkailla.
  • Loppusunnuntai kuluukin uuteen työviikkoon valmistautuessa - laitan aina joka ilta kahvinkeittimen valmiiksi aamua varten, teen eväät ja katson vaatteet valmiiksi eteiseen. Aamuisin olenkin sitten nopeasti ready to go!
Tämän viikon treenit vielä:
MA: 60min rasvanpoltto spinning
TI: -
KE: 60min rasvanpoltto spinning
TO: -
PE: 30min rasvanpoltto spinning + 30min kuntosali
LA: 70min kuntosali, josta 30min alkulämmittelyä
SU: -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)