perjantai 5. elokuuta 2011

Spurttinen sporttiviikko!

Vähän sellainen on ollut tällä viikolla juu! Edes perjantaina en jäänyt töiden jälkeen vain laakereilleni makaamaan, vaan ensin herkuttelin poikaystävän väsäämän proteiinipitoisen munakkaan päivälliseksi ja sitten suuntasin spinningiin. Sainkin sinne tällä kertaa tuttua seuraa, sillä myös äitini on aloittanut samalla kuntosalilla ja tuli nyt mukaani ryhmäliikuntatunnille. Mentiin tänään sitten 30 min rasvaa polttavaan pyöräilyyn ja hyvinhän se äitikin jaksoi ensikertalaisena! Hiki tuli molemmille. Sen jälkeen vielä vähän vatsalihaksia laitteissa ja käsipainojen nostelua. Nyt on hyvä perjantaifiilis! Suihkun kautta sohvalle, kiitos! Ensi viikolla ajattelin mennä tuon puolituntisen pyöräilyn jälkeen vielä puolentunnin vatsapakara-treeniin. Saa nähdä kuinka Nannan käy!

 Bokserinkin on aina pakko päästä kuvaan
Muutenkin on tullut liikuttua tällä viikolla ihan kohtuudella ja vielä kahtena päivänä pitäisi käydä salilla! Joskus sitä vaan innostuu ottamaan itseään oikein kunnolla sieltä niskasta kiinni! 

MA: (Mustikoiden keräystä metsässä eli polven parantelua)
TI: 60 min kuntosali
KE: 60 min rasvanpoltto spinning
TO: 60 min kuntosali
PE: 30 min rasvanpoltto spinning + vatsalihakset
LA: 60 min kuntosali
SU: 60 min kuntosali

6 kommenttia:

 1. Huh, sähän oot ollu ahkera :) Ja makeet noi housut!

  VastaaPoista
 2. Hanna: Joskus on pakko olla, ei tästä muuten mitään tule! :D Ja kiitos, ne sopii hyvin urheiluun :)

  VastaaPoista
 3. oletpa ollut ahkera, hyvä Nanna! :)

  Muistappa kuitenkin pitää se lepopäivä välillä niin säästyt haavereilta ja kroppa palautuu :)

  VastaaPoista
 4. Minna: Jee kiitti Minna :) Kiva kun jaksat tsempata! Joo tän viikon vedin aika täysillä, mutta ensiviikolla on sitten ainakin pari lepopäivää pakolla kun on muutakin ohjelmaa luvassa :)

  VastaaPoista
 5. Äh, olen vähän kateellinen tuosta urheiluspurtista. =D Kunpa itsekin jaksaisi nostaa takapuolensa koneen ääreltä ja lähteä treenaamaan..

  VastaaPoista
 6. RagDoll: Tiedän kyllä niin hyvin tuon tunteen, itse asiassa paremmin kuin tuon spurtin. Mutta joskus kohdalle osuu vain hyvä viikko - toivotaan sitä sinullekin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)