perjantai 26. elokuuta 2011

Seuraava vaihe.

Syksyisin näemmä puhaltavat muutoksen tuulet! Tällä viikolla on kyllä sattunut ja tapahtunut. Onneksi elämä ei ole ihan aina tällaista! Tykkään turvallisesta ja rauhallisesta elämästä. 

Kaikki alkoi maanantaina siitä, kun sain tietää töissä että määräaikaista työsopimusta ei olla jatkamassa. Olin sitä ehkä jo hieman aavistellut, mutta kyllä se kolahti silti. Etenkin kun meitä on töissä kolme määräaikaista ja minä olin tietysti ainoa, jonka sopimusta ei jatketa. Siitä, että olen ollut talon palveluksessa viitenä vuotena ja että olen ainoa meistä kolmesta, joka elättää itsensä, ei ollut mitään apua. Voin myöntää, että olen katkera. 

No tiistaina sitten laitoin paniikissa hullunlailla hakemuksia avoimiin työpaikkoihin ja keskiviikkona sainkin puhelun sitten eräästä paikasta. Torstaina menin haastatteluun ja tänään tuleva pomoni herätti minut päiväunilta kertoakseen, että minut on valittu heille töihin

 Syyssateita kauhulla odotellen...

Ihan jees. Ihan jees siksi, että työ ei todellakaan ole mitään unelmatyötäni, mutta jollain tässä on pakko elää. Olisi kiva joskus hyötyä noista yliopisto-opiskeluistakin, kun kerran niihin olen tässä jo pari tuntia tuhrannut aikaa. Kärsivällisyyteni on loppu. Onneksi olen tavallaan ollut tuossa työpaikassa ennenkin, vain toisen firman kautta. Tunnen paikan ja joitakin ihmisiä. Niin ja hei mulla on nyt vakituinen työpaikka, ei mikään kökkö määräaikainen! 

Vielä kun opiskelujuttuni selviäisivät. Ensi viikolla toivottavasti! Aloitan nyt jo (hullua!) maisteriopinnot sekä huomenna ilmoitan itseni graduohjaukseen, mutta muuten olen niin eksyksissä noiden opintojen kanssa. Saa nähdä kuinka Nannan käy, vai jatkuuko kaikki niin kuin ennenkin...

Nyt meidän kuitenkin pitäisi pysyä leivässä (vaikka ei sitä oikeastaan edes syödä) ja se on pääasia.

12 kommenttia:

 1. Ihan järjetön toi sun työjuttu, tuntuu tosi pahalta tollanen! Ei mitään oikeudenmukaisuutta... Mutta hienoa että ehdit saada näinkin nopeasti uuden työn, eli eiköhän kaikki käänny vielä paremmaksi. Nyt vaan eteenpäin ja kohtahan ne opiskelutkin vievät taas mukanaan, kun eka periodi alkaa :) Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 2. Hanna: Kyllä mäkin olin vähän silleen, että anteeks :D Mutta leuka pystyssä kohti uusia pettymyksiä, niinhän se menee! Kai kaikella tälläkin oli taas tarkoituksensa :) Tsemppiä sullekin, toivottavasti nähtäis pian! <3 :)

  VastaaPoista
 3. Hienoa että sait kuitenkin töitä ja nopeasti :) Ei siltikään ole kivaa jos just sattuu omalle kohdalle se että sopimus ei jatkukaan ja haluaisi jatkaa.

  VastaaPoista
 4. Reetta: Joo, se oli kyllä hieno juttu! Tulevaisuus hetkeksi turvattu :) Olisin kyllä niin halunnut jatkaa tuolla nykyisessä paikassa, sillä viihdyn siellä hyvin...

  VastaaPoista
 5. Ihan täytyy kommentoida tätä sinun työasiaa. Itsellä on ollut viime syksynä vähän sama tilanne. Sain kuitenkin taisteltua itselleni vakituisen sopimuksen, vaikka ensin oli uhka, etten saa jatkaa ollenkaan työtä edes määräaikaisena. Tsemppiä uuteen työhön! Toivotaan, että viihdyt sielläkin :) P.S Seurailen vakituisesti blogiasi, koska kirjoitat niin elämänmakuisia juttuja :)
  - Mari -

  VastaaPoista
 6. Mari: Voi ihana kiitos kovasti kun kommentoit! <3 :) Et usk kuinka mieltä lämmittää, kun te "hiljaiset" lukijatkin kommentoitte välillä. Kaikki palaute on niin tervetullutta! :) Sulla on sitten ollut hyvvää tuuri työn suhteen, että sait jatkaa, vaikka taidoillahan siinä kai yleensä enemmän pelataankin :) Vakituinen paikka on kyllä niin huippujuttu, helpottaa elämää kummasti!

  VastaaPoista
 7. ohhoh kuinka nopeasti löysit uuden paikan, onnittelut siitä :)

  asioilla on onneksi tapana järjestyä, ties mitä ihania uusia juttuja uusi työ ja uudet haasteet tarjoavat :)

  VastaaPoista
 8. Minna: Kiitos paljon! :) Yllätyin kyllä vähän itsekin kuinka nopeasti sain tuon paikan. Parempi niin! Ja joo, eihän sitä vielä tiedä miten asiat lähtevät sujumaan tuolla uudessa paikassa :)

  VastaaPoista
 9. Täytyisi varmaan joku profiili luoda johonkin, että voisin ihan kuvan kanssa kommentoida :) - Mari

  VastaaPoista
 10. Mari: Ehdottomasti kannattaa, jos vain innostusta riittää, sillä itse ainakin muistan kommentoijien kuvat paremmin kuin nimet :)

  VastaaPoista
 11. Oi ei, kuulostaa hurjalta... Onneksi kuitenkin sait uuden työpaikan noinkin nopeasti!
  Tsemppiä kovasti sinne työpaikalle kuin myös opintoihinkin! :)

  VastaaPoista
 12. Maija: Voi kiitos! Olette niin ihania kaikki kun käytten toivottelemassa tsemppiä! Aurinkoista syksyä sinulle! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)