keskiviikko 31. elokuuta 2011

Sankarin päivä.

Eilen oli tosiaan yhden perheenjäsenemme synttärit ja samalla yhdessäasumisemme 3-vuotispäivä. Aika hurjaa! Voin muuten kertoa, että poikaystävän synttärien juhliminen ei ole kyllä todellakaan mennyt aivan nappiin aina, sillä ollaan tosiaan yhtenä kertana muutettu, minä kuumeessa kaiken lisäksi. Toisella kertaa vietettiin 8 tuntia autossa ja ilta sairaalassa mun takia. No, eipä se ollut eilenkään kaukana etten joutunut sairaalaan..Mua alkaa oikeasti pelottaa tuon yhden synttärit! :)

Ostin sankarille lahjaksi vaatteita kun ei se niitä itsekään kovin innolla ostele ja vaatteet, jos mitkä kuluvat. Paidan lisäksi ostin mun mielestä hienon Hilfigerin vyön. Kai tuokin siitä tykkäsi. Illaksi oltiin sitten järjestetty poikaystävän siskon kanssa yllätys eli vietiin synttärisankari Morrison'siin syömään - pippuripihviä tietenkin. Voin kyllä niin suositella tuota ravintolaa, heillä on mielettömän kokoiset ja maukkaat annokset. Harmi ettei tullut otettua kuvia.   


Pahoittelen muuten, että blogissa on ollut nyt hieman hiljaisempaa. Ei huvita kirjoitella pelkästään täytejuttuja. Ja onhan noiden töiden takia elämä ollut muutenkin hieman sekavaa. Huomenna alkaa sitten uudet hommat, pitää oppia tuntemaan uudet tyypit ja uudet säännöt. Voi mikä stressi. Eiköhän tämä bloggailukin tässä syksyn mittaan löydä oman paikkansa töiden, koulun ja liikunnan ohella :)

2 kommenttia:

  1. Paljon tsemppiä uuteen! Kyllä se siitä tasaantuu, kun antaa ajan kulua :)

    VastaaPoista
  2. Cherry: Kiitos kovasti, täytyy joo malttaa olla vaan kärsivällinen! :) Se on kyllä helpommin sanottu kuin tehty.. :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)