tiistai 2. elokuuta 2011

Ruokarakkautta!

Ei olisi kyllä mitään elämää ilman ruokaa! Viime viikolla kun pidin kotia yksin pystyssä, jäivät myös ruokailut hieman puolitiehen. Ei sillä, söin kyllä ihan itse tehtyä ja hyvää ruokaa, mutta kun menin tekemään sitä viikon alussa kattilallisen, niin arvatkaa vain söinkö sitä vielä torstainakin..En näemmä osaa kokata vain yhdelle :)

Tällä viikolla on sitten taas vähitellen palattu normaaliin arkeen, kun molemmat ovat kotona. Eilen jätin kipeän polven takia spinningin väliin ja houkuttelin poikaystävän kanssani marjametsään. Se jopa lähti mukaan! Meidän takapihalta alkaa suoraan isot pätkät metsää, joten eikun sinne vaan! Meinas olla vaan hieman karvas pettymys, kun joku oli ehtinyt mustikkaan jo ennen meitä. Onneksi siellä täällä oli vielä osumia! Ja kotipihasta otettiin kulhoon vielä jokusia vadelmia. Ei taida olla vaikeaa arvata, mihin marjat päätyivät...no piiraaseen tietty! On se vaan sellaista herkkua!

 Myös koiruudelle maistui!

Tänään sitten herkuteltiin töiden jälkeen uunipaprikoilla. Ollaan tehty niitä nyt pari kertaa ja voi pojat että ne osaa olla hyviä! Täytteenä oli ihan perusjauhelihamössöä! Kyllä itse tehty kotiruoka on vaan sitä parasta ruokaa! :)

Punaista rakkautta

6 kommenttia:

 1. Voi että mitä ruokia... ja ihana toi Vito kielensä kanssa! :)

  VastaaPoista
 2. Heheh, hauska tuo koirakuva! :D

  VastaaPoista
 3. Hanna: Se oli aika hassu kun niin innoissaan nuoleskeli tuota lautasta :)

  Hanilo: Kiitti :)

  VastaaPoista
 4. Nam, näyttää hiukan hyviltä:))) Pitääkin tehdä tuommosi paprikoita joku päivä:) Kiitti vinkistä;)

  VastaaPoista
 5. Mona: Ne on hyviä, kantsii kokeilla! Suht nopeitakin tehdä ja paprika sopii yllättävän hyvin uuniin :)

  VastaaPoista
 6. Yummy looks really good! :) XO

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)