torstai 4. elokuuta 2011

Pitsiä, pitsiä!

Jotkut ne vain osaavat! :) Sain poikaystävän äidiltä valmistujaislahjaksi hänen virkkaamansa valkoisen pitsisen topin. Kuulemma sitä Gambiaa varten! Ihan huippua! Aluksi tuo oli tosiaan lähinnä napapaita, mutta sovituksen jälkeen sitä päätettiin vielä hieman pidentää, joten nyt se laskeutuu nätisti takapuolenkin päälle. Bikinien yläosa ja shortsit alle ja eikun menoksi! Niin hyvä rannalle ja miksei illanviettoihinkin - sen kauniin rusketuksen kera! Tätä tulen varmasti käyttämään paljon reissussa. Eipä ainakaan hiosta!  

 
Jotenkin käsittämätöntä, että joku osaa tuosta noin vain virkata noin kauniin vaatteen. Neulomisen voisi vielä ehkä ymmärtää, mutta toi virkkaaminen menee kyllä niin yli! Itse en taida osata virkata enää edes pelkkää suoraa, mistään patalapuista puhumattakaan! Onneksi on lahjakas anoppikokelas, ettei lopu villasukatkaan kesken.. ;)

2 kommenttia:

  1. Onpas aivan ihana toppi! Siis oikeasti, ihan mielettömän nätti ja sopivan persoonallinen ja tuo helma on erityisen kaunis. Mullekin on täysi mysteeri, miten jotkut osaa virkata jotain tuollaista. Kunpa osaisi itsekin! :)

    VastaaPoista
  2. Hanna: Kiitti :) Joo ei heti kyllä tule tuollaista kadulla vastaan! Olis kyllä niin kätevää ja kivaa jos osais itsekin edes vähän käsitöitä. Tiedän jo vaikka mitä vois tehdä :P

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)