torstai 11. elokuuta 2011

Mistä näitä haaveita tulee?

Enpä olisi nimittäin vielä muutama vuosi sitten uskonut jonakin päivänä haaveilevani tatuoinnista. Ehkä pieni ajatus on joskus ollut jossain takaraivossa, mutta nyt se on taas pulpahtanut sieltä pintaan. 

Jotain pientä, siroa, ehkä vähän huomaamatonta eikä missään nimessä mautonta. Joku mun juttu ihollani. Joku voisi kysyä, että miksi tatuoinnin pitäisi olla huomaamaton, eikö sen idea kärsi silloin? Eihän sitä aina jaksaisi kuitenkaan katsella ja toisaalta elämässä on tilanteita, joihin tatuointi ei sovi. 

En vain todellakaan tiedä mikä olisi se mun juttu. Pitäisi kai miettiä elämää taaksepäin ja etsiä sieltä jokin merkityksellinen juttu. Tehän jo tiedättekin tämän mun merkitys-neuroosin. Jos minun nyt pitäisi marssia ottamaan se tatuointi, niin päätyisin luultavasti pataässään - sillä on juurikin se joku merkitys elämässäni (en kannata Porin Ässiä)! Tosin seuraava ongelma olisi tatuoinnin paikka ihollani. Lemppareitani ovat ehdottomasti alaselkä ja jalkapöytä, mutta jälkimmäinen on kuulemma erittäin kivulias paikka. Itsehän en kestä edes paarman puremaa. 

Joku kuva olisi kuitenkin kiva. Onko se tarpeeksi hyvä syy hankkia tatuointi? :) Tähän pohdintaosuuteenkin saattaa kyllä helposti hurahtaa vuosi jollei toinenkin, joten tuskin ihan heti huomenna tulen esittelemään täällä ensimmäistä ja viimeistä tatskaani.. ;) 

Kuva Googlen kuvahaku.

5 kommenttia:

 1. Olet oikeassa että tatuoinnilla tulis ehdottomasti olla joku merkitys, ettei vain tule myöhemmin katumapäälle :) Itse tuskin ikinä otan tatskaa, mutta muilla ihmisillä on kyllä tullu nähtyä aika kivojakin, riippuen aika paljon myös ruumiinosasta jonne sen ottaa... Toi ässä ois varmaan aika kiva! Siitä tulee myös mieleen Ässä Mix-pussin se musta karkki, nam :D

  VastaaPoista
 2. Ace Of Spades...monia on merkityksia tuolla, mutta osa niistä on todella synkkiä.

  VastaaPoista
 3. Mulla on yksi tatuointi, jolla on minulle suurikin merkitys. Se liittyy rakkaaseen harrastukseen (tai enemmänkin elämäntapaan) jota harrastin 15 vuotta ja kilpailin kansainvälisellä tasolla. Otin tatuoinnin kun erosin ensimmäisestä (teini-iän) poikaystävästäni ja koin aikuistuvani, se oli jotenkin semmonen merkitykselinen juttu mulle :)

  Haluaisin ottaa toisen (ja ehkä kolmannen jne. :) ), ainakin lapsiin liittyvän ja ehkä jonkun mun ja miehen oman jutun, mutta en ole vain keksinyt mitään hyvää kuvaa/tekstiä. Joskus mietin myös ottavani jotain koiriin liittyvää, onhan ne suuri ja tärkeä osa elämääni, esim. oikean kokoiset tassunjäljet :)

  VastaaPoista
 4. Olen itse haaveillut tatuoinnista jo lähes kymmenen vuotta, mutta mustetta ei ole ihoon ilmestynyt vieläkään. Ajatus kuvastakin on jo mielessä, toteutus vain puuttuu. Ideoita on mielessä useampaankin tatuointiin, mutta ainakin se yksi ja tärkein on jossain vaiheessa kyllä saatava :)

  VastaaPoista
 5. Hanna: Haha, mulla ei tullut edes mieleen ne karkit mutta ne on kieltämättä herkullisia! :) Ja hyvä että joku muukin ymmärtää ton merkitys jutun :)

  Anonyymi: Ok! :) Eiköhän tässä maailmassa vähän kaikilla jutuilla ole monia merkityksiä...

  Cato: Kiva kun kerroit tarinasi! :) Jäin miettimään että mikäköhän se tatuointisi oikein mahtaa olla! Ja hei vähän tuollaiset aidonkokoiset tassunjäljet voisivat olla hienot!

  Satu: Noin se menee varmaan mullakin! Osaankohan koskaan olla tarpeeksi varma mistään kuvasta? Saas nähdä :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)