tiistai 16. elokuuta 2011

Minilomaa näkyvissä!

Jes, minulle on luvattu tuleva perjantai palkalliseksi vapaapäiväksi! Ette usko kuinka onnellinen voin olla siitä, että tällä viikolla on enää kaksi työpäivää. Olen niin rikkipoikkiloppu. Nyt on vielä lomaa koulusta, mutta missä on opiskelijan loma töistä? Viisi kesätyövuotta takana, ehkä kaksi vielä edessä. Huoh.

No joo! Onneksi viikonloppuna pukkaa muutenkin minilomaa, sillä seilaamme kaveriporukalla lahden toiselle puolelle Tallinnaan ja olemme siellä yhden yön. Taas eri hotellissa kuin viime reissuilla, kivaa kokeilla eri paikkoja! Luvassa on siis ainakin ravintolassa syömistä, nukkumista puhtaissa lakanoissa ja hotelliaamiainen. That's all I need. 

Ehkä sitä tulee poikettua myös jossain vaatekaupoissa. Zara ainakin houkuttelisi kovasti, sillä Jumbon Zara on ihan kökkö ja Helsinkiin en taas ikinä jaksa lähteä. Täytyy siis lähteä Tallinnaan! Myös Pull&Bearissa, Stradivariuksessa ja Bershkassa tulee luultavasti käytyä. Jotain kivaa löysin nettisivuiltakin! Etenkin noi kengät olisivat hurjan söpöt, mutta tiedän ettei eräs voi sietää tuollaisia :P Pitäisi siis käyttää niitä yksin ollessa...

Kuvat lainattu ja lainattu.

6 kommenttia:

 1. Tallinnan reissu kelpais kyllä mullekin! Siellä on niin paljon kivoja kauppoja, joita ei välttämättä täältä Suomesta löydy. Varsinkaan Tampereelta :D

  Anniina

  VastaaPoista
 2. EIKÄ!!!!
  Mä meen kans vkonl yöks Tallinnaan :)) Lähetään lauantaina ja tullaan sunnuntaina!! :P

  Hyvää minilomaa <3 :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvältä! :) Hotelliaamupalat on just parhaita.

  VastaaPoista
 4. Anniina: Joo siellä on kyllä aika monia kauppoja mitä ei oo Suomessa :) Millonkohaan ne saatais tännekin asti :) Kivvva kun kommentoit muuuten!

  Minna: JOO! :D Me ollan siellä sitten samaan aikaan! Vähänn jännää!! Millä laivalla meette? :) Toivottavasti sulla on ollut kiva loma :)

  Hanna: Ne on joo aivan parhaita! Ihanaa kun saa valkata parhaat herkut päältä :P

  VastaaPoista
 5. Me mennään Viking linellä :)
  ja on ollut oikein mukava loma kiitos!! :)

  VastaaPoista
 6. Minna: Ei sitten sentään mennä vielä samalla paatillakin, me mennään meinaan Eekkeröllä :) Ja kiva että loma on sujunut, kävinkin äsken kurkkimassa lomajuttuja sun blogista :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)