maanantai 1. elokuuta 2011

Kesäolumppialaiset.

Vietimme viikonloppuna kavereiden kanssa kesäolumppialaisia mökillä. Pikku hiljaa niistäkin tulee perinne, sillä nyt on taidettu järjestää jo kahdet kesä- ja yhdet talvikisat. Hauskaa ajanviettoa kavereiden kanssa ja tällä kertaa onneksi ilmatkin suosivat meitä!

 Keihäänheittoa

Itselläni jäi harmillisesti muutama laji suorittamatta, kun onnistuin perjantai-iltana lentämään betoniportaissa polvilleni ja lauantai meni sitä sitten parannellessa. Ei sillä, en ollut ainoa jolle sattui haavereita! Mutta niiltähän ei voi koskaan välttyä!

 Korkeushyppyä
 Frisbeen tarkkuusheitto
 Mölkky
Lajeina meillä oli yleisurheilupuolelta mm. keihäänheitto, korkeus- ja pituushyppy sekä kuulantyöntö. Mökillä sitten taas kisailtiin Stalinin uruissa, tikanheitossa, jousiammunnassa, ammunnassa, frisbeen tarkkuuheitossa jne. Itse pärjäsin ehdottomasti parhaiten noissa Stalinin uruissa, sillä onnistuin jopa voittamaan yhden kierroksen!

Jousiammunta

7 kommenttia:

 1. eikä, kuullostaa ihan super hauskalta :D

  VastaaPoista
 2. Minna: Joo se oli tosi kivaa ja eiköhän toi polvikin tosta :)

  VastaaPoista
 3. Millainen "peli" tuo Stalinin urut oikein on, en ole koskaan aiemmin kuullutkaan? Heti mielenkiinto heräsi :)

  VastaaPoista
 4. Satu: Se on kuulemma itse kehitetty :D Mä itse asiassa luulin, että se on ihan yleisesti tiedossa oleva peli :D Siinä heitetään siis tietyn etäisyyden päästäpalloja/sulkapalloja yms neliönmuotoiseen laatikkoon jossa on reikiä. Rei'istä saa sitten eri pisteitä. Aika haastaavaa! Tajusitkohan mitään... :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Nanna, valaisi heti :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)