sunnuntai 28. elokuuta 2011

Että tällainen aamiainen...

Meillä oli tänään vähän erilainen aamiainen. Eräällä perheenjäsenellämme sattuu nimittäin  olemaan ensi viikolla synttärit - tarkalleen ottaen tiistaina ja niitä juhlistettiin nyt hieman aamukakun merkeissä parvekkeella! :)

Eikä kuulkaa ihan minkä tahansa aamukakun merkeissä, sillä sankari halusi lähteä eilen illalla hakemaan noita kakkupalasia Helsingin Stockan herkusta. Jo on aikoihin eletty! Harmi vain, että lähtemisajankohta oli näemmä tarkkaan laskelmoitu, sillä olimme kaupungissa noin puolikuuden aikaan - ei ehditty shoppailla muuta, nyyh!

 
Harmi, ettei ollut kameraa mukana siellä Bakery-osastolla. Siellä oli herkkua vaikka minkälaista! Pitäisi käydä useamminkin hyvän tilaisuuden sattuessa napsaisemassa sieltä joku pieni herkku. Tällä hetkellä siellä oli herkkuja erityisesti sadon parhaimmistosta - viinimarjoista, mustikoista ja vadelmista, nam!

 Vito oli tietysti mukana juhlissa.

Minä jouduin valikoimaan, kun tuolle toiselle käy aina kaikki. Valitsin sitten geishakakkua! Sepäs oli makeaa, mutta niinhän leivoksen kuuluu olla! Maistui ihanan paljon geishalta ja olihan se kauniskin. <3 Lisää tällaisia aamiaisia kiitos!

6 kommenttia:

 1. geishakakku on superhyvää kyllä. :-)

  VastaaPoista
 2. maj: Se on juu! Tuo kun maistui vielä ihan reilusti geishalta - ja oli kaupan päälle vielä kauniskin :)

  VastaaPoista
 3. Oo, miten suloinen aamiainen :) Onnea sankarille!

  VastaaPoista
 4. Marika: Kiitos kiitos, kerrotaan onnittelut eteenpäin! (:

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi sinullakin ja kauniita kuvia! :) Onko kuvan koira sinun? Aivan ihana nappisilmä! :)

  VastaaPoista
 6. Maarit: Kiitos kovasti! :) Nappisilmäinen koiruus on juu minun :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)