perjantai 19. elokuuta 2011

Erilainen ilta.

Eilen oli erittäin erilainen ilta. En tehnyt oikeastaan mitään normaalia - ei eväiden tekoa, ei kuntosalia. Töistä ajelin suoraan ystäväni luokse, jolla oli hetki aikaa minullekin. Siellä hurahtikin pari laadukasta tuntia :) 

Kotona minua odottikin kukkakimppu lipaston päällä, ihania kukkia! En vaan voi sille mitään, että kun saan poikaystävältä kukkia, niin ensiksi on aina pakko kysyä että mitä pahaa nyt olet tehnyt. Tälläkään kertaa ei onneksi mitään pahaa, vaan itse asiassa mulle ruokaa! Tie Nannan sydämeen käy kyllä niin vatsan kautta!

Myöhemmin illalla ajeltiin vielä vuokraamaan leffa, sillä ei ollut kiire nukkumaan. Olipa outoa käydä keskellä viikkoa Filmtownissa. Sekin oli jo outoa, että tein muutakin kuin raadoin. Vuokrattiin No Strings Attached eli Näin ystävien kesken, ihan jees leffa. Enemmän mä kyllä nautin niistä räiskäleistä, joita poikaystävä paistoi. Ei voi olla parempaa! Päälle vielä kermaa ja aprikoosihilloa. Maistui koirallekin :) 


Joka on muuten taas kipeä. Luultiin, että entinen juttu parani jo tuossa tämän viikon alussa, mutta ei..nyt viime yönä se oli sitten repinyt päänsä ja korvansa ihan auki. Onneksi mulla on tänään se vapaapäivä ja päästiinkin lääkäriin puolentunnin varoitusajalla. Saldona korvatulehdus toisessa korvassa ja antibiootteja kasa. No josko se nyt vihdoin sitten tuosta...semmoinen "vapaapäivä" taas, huoh.

2 kommenttia:

  1. Ihana! =D
    Hauska, että jollain muullakin on tapana kysäistä vitsillä, että mitäs pahaa sitä on nyt tullut tehtyä. ;)
    Joskus kysyn, että mitäs se nyt haluaa, koska hänellä on tapana tehdä jotain mukavaa, jos hän on lähdössä jonnekin, tai hän haluaa jotain. haha..

    VastaaPoista
  2. RagDoll: Hih, vähän hauskaa että joku muukin tekee noin :) En ole ainoa epäilijä! Vaikka läppäähän se ainakin meillä vaan on.. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)