lauantai 23. heinäkuuta 2011

Saaressa.

Pidennetyllä viikonloppulomalla ollaan! Torstai-iltana töiden jälkeen ajeltiin tänne Hailuotoon tädin luokse :) Taival oli pitkääkin pidempi, mutta kyllä kannatti silti ajella. Ollaan saatu hyvää ruokaa ja ennen kaikkea paljon unta. Kyllä täällä saaressa vaan lepää hyvin! Onneksi on vielä pari vapaapäivää jäljellä, ennen kuin tarvii taas ajella takaisin etelään..

Uusi kamera otettiin tietysti mukaan ja nyt onkin tullut otettua paljon luontokuvia ja muita. Harmi vain, etten voi sanoa ottaneeni itse näitä kuvia, vaan poikaystävä on ne taidolla napsinut. Häntä ei voisi kuulemma vähempää kiinnostaa valokuvaus, mutta taito löytyy silti! Reilu peli!

Kalavoilepiä!
Siiliukko ruokkii siiliä
Rannalle menossa
Marjaniemen majakka. Oon käynyt tuolla sisällä!
Venesatama
Pitkospuilla kävelemässä
Rannalla
Mökki
Käytiin vielä illalla keräämässä kukkia!

9 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Käsittelitkö näitä mitenkään? Melkeen jo harmittaa etten ostanut itse sitä Nikonia, se oli toinen vaihtoehto :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Hailuoto on kyllä tosi kiva paikka. Tänä kesänä en ole siellä käynyt, mutta viime kesänä käytiin kaverin kanssa siellä aurinkoa ottamassa :) Tuntu, että meno oli kuin ulkomailla ois ollu, ku niin hirveesti oli rannalla porukkaa :D

  VastaaPoista
 3. Miss M: Kiitos! :) Onneksi oli taidokas poikaystävä mukana. Pienensin kaikki kuvat blogiin sopiviksi ja joihinkin lisäsin tarkkuutta :)

  Suvi: Kiitos! :) Se on kyllä kaunis paikka, vaikka aika autiohan se on. Mutta tuolleen kun sukulaisten luona käy, niin kyllä on ihanaa! Ja Sumpun ranta kyllä tuntuu aina siltä kun ulkomailla olis! :)

  VastaaPoista
 4. Hauska lukea juttua Hailuodosta :) Meillä on myös mökki siellä, aika lähellä sumpun rantaa :) Aivan täydellinen paikka, oli sitten kesä tai talvi :)

  VastaaPoista
 5. aasim: Hih, aika jänskää! Tätini mökki ei ole nimittäin todellakaan kaukana Sumpun rannasta :P

  VastaaPoista
 6. Oi mitä ihania kuvia! Tuo majakka on upea, sinne kun pääsisi kuvailemaan. =))

  VastaaPoista
 7. RagDoll: Kiitti! Siis poikaystävän puolesta, hihi! :) Majakka on juu upea, mä haluisin käydä Suomen muissakin majakoissa :)

  VastaaPoista
 8. aivan älyttömän ihania ja kesäisiä kuvia! tosi kiva blogi sulla :)

  http://riinamaaria.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. Riina: Kiitos, kiva kuulla :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)