perjantai 8. heinäkuuta 2011

Lahjottu valmistumisen kunniaksi!

Nyt jaksoin vihdoin kuvailla valmistujaislahjat! Tykkään oikeasti ihan hirmuisesti blogata, mutta nykyään tuo kuvaaminen meinaa vaan tökkiä hieman, vaikka meillä on ihan hyvä kamerakin. Vaadin vaan niin hyviä kuvia ja petyn kun en osaa ottaa niitä! Harmi kun se isukki ei ole mun vakituinen hovikuvaaja..


Erään bloggaamiseen liittyvän lahjan sain kuitenkin. Isäni oli nimittäin hankkinut minulle Adoben Photoshop versio 9:n. Mun ensimmäinen oikea kuvankäsittelyohjelma, jos Paintia ei lasketa - ja sitähän ei lasketa! Nyt vaan pitäisi kovasti treenata kuvien muokkailua..oon mä sitä jo vähän tässä katsellutkin! Kivoja taustoja sais tehtyä ainakin! 


Sitten sain kassillisen sisustusjuttuja eli kaksi Cosmopolitan-lasia Riviera Maisonilta! Noi on kyllä niin hienot ja niistä ei kyllä sitten juoda muuta kuin sitä ehtaa tavaraa ;) Samassa kassissa oli myös kaksi Pentikin tablettia ja vadelmalikööriä tai jotain vastaavaa. Ei olla päästy ihan perille siitä, mutta eiköhän se maistamalla selviä! Sisustusjuttuihin liittyen sain myös yhden Mariskoolin lisää - värinä matta kirkas. Sopii hyvin yhteen sen kirkkaan pienokaisen kanssa! Isovanhemmiltani sain hienot hopea lusikat, niillä voi syödä vaikka jukurttia sunnuntain kunniaksi, kun muuten ei ehdi juhlistaa pyhäpäivää...


Sain myös ensimmäisen charmin Thomas Sabon koruuni! Charmi oli toivelistallanikin eli rantatossu, joka kuvastaa tulevaa Gambian reissua. Joka oli myös sekin lahja - aivan upea sellainen, kiitos äidille! (:

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania lahjoja. =)

    Tiedän tunteen. Kun mielessä kuva piirtyy tarkasti, mutta kameralla ei millään meinaa saada sitä tallennettua sellaisena, kuin oli tarkoitus. ;)

    VastaaPoista
  2. RagDoll: Kiitos! (: Ja tuossa on kyllä joka sana niin totta! Mulla saattaa vielä joskus näyttää kuvat hyvältä kamerassakin, mutta viimeistään kun nään ne koneen näytöllä, niin iskee masennus :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)